2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا

چون دیشب با یه به ظاهر مرد صحبت میکردم میگفت مهریه باید کم باشه زنم بی کس و کار باشه و ده سال کوچیکتر که چاره ای جز زندگی نداشته باشه

این آقا خانومش همینطوره که گفت تا حالام بارها خیانت کرده زنشم میزنه و زنش داره راحت زندگیش را میکنه!!! چون راه دیگه ای نداره

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
چرا

صد درهزااار..چون دور و برم مردای دیدم گفتن مهریت بفروش فلان خونه زمین یا ماشین میخرم ..و ب دروغ یا وقتی زناشون مهریشون بخشیدن اون زمین و خونه وکالتی بوده سند ب نام زن نبوده یا ب نام خودشون زدن... متوجه شدم بزرگترین حقی ک زن داره فقط مهریش درهیچ صورتی نباید بخشید

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

چون دیشب با یه به ظاهر مرد صحبت میکردم میگفت مهریه باید کم باشه زنم بی کس و کار باشه و ده سال کوچیکت ...

از طرز فکر این نامردا بیزارم وگرنه مهریه واسم پشیزی ارزش نداره بخوام برم میبخشم و میرم

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
خیلی فرقی نداره بودن یا نبودنش ی وقت حتی با کلی مهریه هم باشی ولی میخای رها بشی و بری

ولی به دادت میرسه ، درست وقتی که حضانت بچه‌تو نمیده ، مهریهدرو آزاد میکنی با بچه جونتو آزاد میکنی :)

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

چون دیشب با یه به ظاهر مرد صحبت میکردم میگفت مهریه باید کم باشه زنم بی کس و کار باشه و ده سال کوچیکت ...

بعد وقتی به زیر ۱۹ های سال میگم با پسرای ۳۰ ساله نرین تو رابطه بشون بر میخوره 🥲

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪