2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

چون دیشب با یه به ظاهر مرد صحبت میکردم میگفت مهریه باید کم باشه زنم بی کس و کار باشه و ده سال کوچیکتر که چاره ای جز زندگی نداشته باشه

این آقا خانومش همینطوره که گفت تا حالام بارها خیانت کرده زنشم میزنه و زنش داره راحت زندگیش را میکنه!!! چون راه دیگه ای نداره

❤️ فقط خدا و اهل بیت علیهم السلام ❤️

چرا

صد درهزااار..چون دور و برم مردای دیدم گفتن مهریت بفروش فلان خونه زمین یا ماشین میخرم ..و ب دروغ یا وقتی زناشون مهریشون بخشیدن اون زمین و خونه وکالتی بوده سند ب نام زن نبوده یا ب نام خودشون زدن... متوجه شدم بزرگترین حقی ک زن داره فقط مهریش درهیچ صورتی نباید بخشید

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

چون دیشب با یه به ظاهر مرد صحبت میکردم میگفت مهریه باید کم باشه زنم بی کس و کار باشه و ده سال کوچیکت ...

از طرز فکر این نامردا بیزارم وگرنه مهریه واسم پشیزی ارزش نداره بخوام برم میبخشم و میرم

❤️ فقط خدا و اهل بیت علیهم السلام ❤️

خیلی فرقی نداره بودن یا نبودنش ی وقت حتی با کلی مهریه هم باشی ولی میخای رها بشی و بری

ولی به دادت میرسه ، درست وقتی که حضانت بچه‌تو نمیده ، مهریهدرو آزاد میکنی با بچه جونتو آزاد میکنی :)

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

چون دیشب با یه به ظاهر مرد صحبت میکردم میگفت مهریه باید کم باشه زنم بی کس و کار باشه و ده سال کوچیکت ...

بعد وقتی به زیر ۱۹ های سال میگم با پسرای ۳۰ ساله نرین تو رابطه بشون بر میخوره 🥲

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪