2777
2789
عنوان

دعوا با عموی پدر شوهرر

246 بازدید | 31 پست

سلام خانوما میخام ببینم حق با منه یا نه 

عموی پدر شوهرم که ۹۰ سالشه صبح اومد خونه پدرشوهرم منم تو حیاط دراز کشیده بودم سرما خوردم . با دخترم دراز کشیده بودیم . یهو خندید گفت خداکنه شب شوهرت بیاد خونه ببینه تو و دخترت موردین . منم توپیدم بهش گفتم تو بمیری دخترای تو بمیرن . بهم گفت ک داداشت بمیره و نفرین خانوادم کرد منم بهش گفتم گمشو اسم خانوادم نیار بچه های تو بمیرن . خلاصه اخر سر بهم گفت تو رو نباید فلانی میگرفت تا همونجا ترش کنی منم گفتم فعلا که نوه های تو رسیدن به ۴۰ سال و هنو کسی نگرفتشون . 

بنظر خودم بزرگتری که حد نگه نداره

مثلا یه حرفی رو که نباید میزنه

به نظر من باید جوابش رو داد و جایی برای احترام نمیمونه

چون اون با اون سنش و بزرگیش متوجه نیست و نمیفهمه

پس اگه بهش احترامم بذاری اونم نمیفهمه

بنابراین باید جوابشو بدی

شاید یه تلنگری شد و به خودش اومد و فهمید نباید هر حرفی رو بزنه و هر رفتاری رو بکنه شایدددد

بنظرتون خوبه که جوابش دادم یا نباید جوابش بدم

کاربری دستِ دونفره 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوبه ولی خب بنظر من همون اولش ک این حرفو زد بهش میگفتی چی گفتی ؟ جرات داری دوباره تکرار کنفک کنم ...

عزیزم بار اولش نیست ۶ ساله هیچی نگفتم دیگه خسته شدم از دستش جوابشو دادم . هرروز میاد اینجا چرت و پرت میگه

کاربری دستِ دونفره 🌹
شوخی نبود گلم بیش از نیم ساعت همین طور نفرین میکزد

پدرشوهرت چیزی نگفت؟ اصلا کسی اونجا نبود بگه خجالت بکش فلانی سن و سالی ازت گذشته چرا نفرین میکنی

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
پدرشوهرت چیزی نگفت؟ اصلا کسی اونجا نبود بگه خجالت بکش فلانی سن و سالی ازت گذشته چرا نفرین میکنی

پدر شوهرم ب من گفت ولش کن این عقل نداره هیچی نگو تابره

کاربری دستِ دونفره 🌹