2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد همکده

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 19 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب گفتم که شما مشکلتون عمقی و ریشه ای نبوده

چرا بود و چندین جلسه از کودکی برام تحلیل کرد سری اول چند ماه ادامه دادم انواع مختلف روان درمانی رو ارایه می دادن با روان تحلیلی برای من شروع کردن واقعا با سواد و مسلط بودن کلی گره های عاطفی بم نشون دادن و.... من چون تجربه ی با کیفیتی داشتم صحبت شما رو کامل نمی پذیرم

به نظرم سواد. تجربه ی کاری و عملی مشاور خیلیییی مهم تر از اسم و رسم و گرایش هست

من پیش اساتید معروف هم رفته بودم ولی تقریبا هیییییچ

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
چرا بود و چندین جلسه از کودکی برام تحلیل کرد سری اول چند ماه ادامه دادم انواع مختلف روان درمانی رو ا ...

عزیزم من کاری به نحوه درمان شما ندارم 

دارم میگم مشکل شما عمقی نبوده درسته ایشون روانکاوی کرده شمارو ولی مشکل شما ریشه ای نبوده 

زوج درمانی،افسردگی،اضطراب،فوبیا وقتی عمقی باشن نیاز به مصاحبه رو در رو و تست و تشخیص بالینی داره 

من خودم کلینیک کار میکنم مشاوره تلفنی هم انجام میدم 

عزیزم من کاری به نحوه درمان شما ندارم دارم میگم مشکل شما عمقی نبوده درسته ایشون روانکاوی کرده شمارو ...

برای زوج درمانی ما باید هردو نفر رو اول تک به تک مصاحبه و تست ازشون بگیریم گاهی نیاز هست با خانواده اون طرف در ارتباط باشی بعد جلساتی که هردو با هم حضور داشته باشن 

برای افسردگی گاهی لازم به روانپزشک ارجاع بدیم نیاز به مهر و امضا داره و....