2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد همکده

126 بازدید | 19 پست

خیلی تو اینستا در موردش تبلیغ میشه 

به نظرتون خوبه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتصاح...

مشاوراش اصلا به درد نمیخورن

اصلا از سازمان نظام مجوز نداره .یه نفز اون اول صحبت میکنی میگه مثلا ۵ حلسه یا ۷ جلسه یا.... نیاز داری پول همه جلسات رو باهم یجا باید واریز کنی .

ازادی انتخاب نداری شاید یه جلسه صحبت کردی متوجه شدی مشاورش خوب نیست .راه دیگه ای نداری چون کلی پول دادی ...

مشاور تلفنی باید با کسی باشه که معلوم باشه کی هست مدرک و پروانه ش معلوم باشه هزینه هم طبق تعرفه باشه هر جلسه هم جدا پرداخت بشه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
اااااا کنسل کنم شماره مو فرستادم

اگر موضوعتون در مورد همسرتون هست یا بیماری افسردگی وسواس فوبیا .....اینا مشاوره حضوری اونم روانشناس بالینی فقط جواب دهندست مشاوره تلفنی و انلاین بیشتر برای مشاوره تحصیلی،شغلی،پرسیدن سوال و...‌هست 

افتصاح...مشاوراش اصلا به درد نمیخورناصلا از سازمان نظام مجوز نداره .یه نفز اون اول صحبت میکنی میگه م ...

قیمتشو اطلاع داری؟

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
اگر موضوعتون در مورد همسرتون هست یا بیماری افسردگی وسواس فوبیا .....اینا مشاوره حضوری اونم روانشناس ...

مچکرررم 💐

من مشاوره تلفنی میگیرم طرف مطبش معلومه. کارش عالیه هزینه مناسب

بالینی هست؟

ساعت چقدر؟

اگر موضوعتون در مورد همسرتون هست یا بیماری افسردگی وسواس فوبیا .....اینا مشاوره حضوری اونم روانشناس ...

من برای مسائل خیلی مهم هم مشاور تلفنی گرفتم . واقعا عالی بود. به نظرم بستگی به تجربه و سبک کار و اموزش های اون مشاور داره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
من برای مسائل خیلی مهم هم مشاور تلفنی گرفتم . واقعا عالی بود. به نظرم بستگی به تجربه و سبک کار و امو ...

ببینید یه سری مسائل که عمقی و ریشه ای نیستن بله، مشاوره تلفنی و انلاین برای مشکلات سطحی هستن بیشتر و بستگی به اون شخص هم داره شما اگر خدایی نکرده بیمار باشید به هیچ مشاوره تلفنی مفید نخواهد بود چون همون ارتباط چشمی مشاوره ای خودش یه بخش از درمان هست بحثش مفصل هست خودم روانشناسی خوندم