2777
2789
عنوان

خانمهایی ک دانشگاه رفتید یه سوال

205 بازدید | 30 پست

بچه ها توروخدا کمکم کنید سردرگمم 

من تو مذهب متعادلم یعنی تاالان مانتویی بودم یه جاهاییم چادر میپوشیدم سر یه قضیه خانوادم اجبارم کردن تو دانشگاه که میرم چادر بپوشم بعد من ترم اولم تاالان با چادر رفتم چون زمستونه نمیشه همرو باهم قشنگ پوشید سخته زشته روزای سرد با پالتو برم روزای گرم با چادر؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله به نظرم با کامل چادری باش

یا کلا مانتویی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بسه دیگه هرشب تاپیک میزنی تا الان جوابت رو نگرفتی؟

هر جور دلت می خواد برو😐

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

وا خب نیا

نه

واقعا برام سواله

اینکه هرشب بپرسی چه فرقی ایجاد میکنه؟

یعنی تا الان جواب دلخواهت رو نگرفتی؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

خب تو دانشگاه حرف درنمیارن؟؟بگن یه روز با چادری یه روز با مانتو

چادر نپوش 

همون فقط محجبه باش 

البته باید دلی باشه 

اگرم چادر میپوشی خنده داره 

یه فصل بپوشی یه فصل نپوشی🤣🤣🤣🤣

یکی شو انتخاب کن برو جلو