2777
2789
عنوان

شوهرم مثل بچه ها میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 33 پست
پسری ک باهاش کات کردیچند بار برگشته اما قبول نکردیولی هنوز استوریاتو سین میزنه و هیچی نمیگه فازش چیه ...

فازی نداره کسیو نداره تنها گزینش تویی میخاد برگرده بهت چون کسی دگ نیس

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقتم😂♥️

فداتم😄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

خو از کجا انقد مطمینی؟😅من خودم چتهاشو دیدم

درخت هرچی پر بارتر سنگین تر افتاده تر

اون اگ اونطور بود ک جار نمیزد اگ خاسته چتی ببینی این دقیقا نشون از اینکه اینو افتخار خورش میدونه و کسی ک تنهاس و کسیو نداره این خط فکریشه تامام

من تضمین میکنم برات ک همینطوره ک گفتم

رفته ب دوست خودم پیشنهاد داده بعد اومد ب خودم گفت قراره بیشتر باهاش اشنا بشم، البته اون رفیقم از دشمن بدتره و دختر عقده ای و حسوده

منم تموم کردم

دیگ نمیدونم الان با همن یا نه

😘Thanks GOD 
رفته ب دوست خودم پیشنهاد داده بعد اومد ب خودم گفت قراره بیشتر باهاش اشنا بشم، البته اون رفیقم از دشم ...

دگ میخای خدا بیاد پایین بهت بگه این از تنهایی حاضر هر غلطی بکنه؟؟

دگ میخای خدا بیاد پایین بهت بگه این از تنهایی حاضر هر غلطی بکنه؟؟

تنهایی؟؟؟😳😳

من هنوز بودم رفت سراغ رفیقم، از سره لج با من چون ب حرفش گوش نمیدادم

باز میخای یگی با هم نیستن و فیلمش بوده؟؟

😘Thanks GOD 
تنهایی؟؟؟😳😳من هنوز بودم رفت سراغ رفیقم، از سره لج با من چون ب حرفش گوش نمیدادمباز میخای یگی با هم ...

منظورم این بود ک این ادمی ک اینکارو کرده زر میزنه ک دورم پره اگ هم استوریتو چک میکنه تنهاس میبینه کسی مخل نمیده باز برگشته ب تو