2777
2789

من با یکی از دوستای صمیمیم اول هفته رفتیم یک اداره چون دوستم کار داشت اونجا بعد یک قسمت برگه ای که لازم بود پر بشه شماره تماس میخواست (من داشتم یادداشت میکردم) ولی چون کار اداری مال دوستم بود شماره اونو نوشتم 

یکی آقایی حدودا ۲۵ ساله مسئول کاری بود که دوستم داشت انجام میداد بعد چند باری ما بهم نگاه کردیم اونم همش با لبخند جواب میداد 

وقتی اومدیم از اداره بیرون من به دوستم گفتم چقدر اقاعه خوب بود(چون واقعا خوب بود)

بعد دیشب دوستم دیدم یک اسکرین شات برام فرستاده که آره اون آقایی که تو اداره بوده بهم پیام داده که شمارو من اول هفته دیدم و ازتون خوشم اومده میشه بیشتر آشنا بشیم

دوست منم همین اسکرین شات و برام می‌فرسته پایینش دوستم پرسیده (که شما اصلا میدونید من کدوم هستم؟ آخه اون روز دو نفر بودیم ما)

از این پیام به بعد دیگه برام اسکرین شات نفرستاد فقط تعریف کرد که آره ده بار زنگ زده گفته بهم ،،آره شما همون لباس سفیده هستین که خوشگل تر بود(دوستم لباس سفید داشت)

فقط برام پیام هایی که داده رو میگه ،،دیگه شات نمیفرسته...

منم راستش الان پسره واقعا برام مهم نیست ولی نسبت به حرفهای دوستم دلم شکسته اینکه همش میخواد نشون بده که اون پسره ازش خوشش میاد و این داره اونو رد می‌کنه 

چون من اون روز گفتم پسر خوبی بود 

احساس میکنم دوستم باهام صادق نیست 

~~ببخشید طولانی شد ممنون میشم بخونید~~

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی احتمال داره. پسر اول از شما خوشش امد بعد فهمید ک شماره دوستت دیگه گفت سنگ مفت گنجیشک مفت 😂 با اون ریخت رو هم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

برو همون اداره بگو من دستبندمو گم کردم 

شماره اتو بنویس بسپر بگو اگه پیدا کردین بهم خبر بدین

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

احتمالا پسره از تو خوشش اومده باشه. ولی خب پسرا اینجورین کاچی به از هیچی، باورکن حتی یادش نمیاد لباساتون چرنگی بود

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
احتمالا پسره از تو خوشش اومده باشه. ولی خب پسرا اینجورین کاچی به از هیچی، باورکن حتی یادش نمیاد لباس ...

منم اینو قبول دارم و واقعا پسره مهم نیست ولی رفتار دوستم اذیتم می‌کنه