2777
2789
آره من بار اولم بود وارد رابطه می شدم تجربه شد

من اینقدر دیدم از این موارد تو جامعه...که تصمیم گرفتم فقط سنتی باشه

یعنی کسی بهم پیشنهاد دوستی میده میگم اگه قصدت ازدواجه فقط میتونی بیای جلو چون من مسخره ی شما نیستم که

بعد اونام میگن آره و فلان، تا میبینن میگم خب پس باید با خانواده تشریف بیارین، یهو میگین نه😂

یعنی فقط میخوان به هر بهونه ای شده چند صباحی رو بگذرونن 

شده تا چندسال هم قسم میخورن که ما بهم می‌رسیم و مال همیم و از این حرفا ولی به عقد و اینا که میرسه یهو غیبشون میزنه ماماناشون میگن نه و...

امیدوارم تجربه ی درستی بشه و خوب از این تجربه استفاده کنی👌🏻 و موفق و خوشبخت بشی عزیزم❤️🫂

اصلا نریز تو خودت بزار حالت بد باشه گریه کن خیلی و باید یکی دو هفته بگذره تا یکم حالت عادی بشه تنها ...

انقد گریه کردم زیر چشام تیره شده قبلا اینطوری نبود اصن آره تایم نیاز دارم ممنون میشم واسم پیدا کنین بفرستید🥹🤍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اینقدر دیدم از این موارد تو جامعه...که تصمیم گرفتم فقط سنتی باشهیعنی کسی بهم پیشنهاد دوستی میده م ...

آره همشون دنبال خوش گذرونی و سو استفاده هستن همه حرفاشون دروغه ممنون عزیزم🤍🙂

آره کاش درگیر این مسائل نمی‌شدم گفت مادرم گفته ما با هرکی هر کی نمیتونم وصلت کنیم باید از فامیل باشه ...

ببخشید اینو میگم 

اصلا دوست ندارم اینطوری صحبت کنم ولی توی تنها موردی که اینطوری صحبت میکنم همینه

مادراشون یه سری حرومزادن  که وقتی پسرشون داره با احساسات دختره بازی میکنه ادعای خیرخواهی و خوشبختی دختر و پسر رو دارن حتی کلی توصیه میکنن بهش اینو بگو اونو بگو...که خوشحال بشه یا حس خوبی بهش بدی

بعد تا حرف ازدواج میاد انگار دارن هوو دار میشن حسادتشون گل میکنه شروع میکنن بگن برای پسرم مورد بهتری سراغ دارم و...

هرچی رابطه بیشتر پیش میره بیشتر احساس خطر میکنن

برای همین وقتی پسره از خیرخواهی مامانش مطمئن شد شروع میکنن بگن نه این دختر خوب نیست برات

ببخشید اینو میگم اصلا دوست ندارم اینطوری صحبت کنم ولی توی تنها موردی که اینطوری صحبت میکنم همینهمادر ...

وای دقیقاااا کاملاً موافقم اولش میگن امنیت بده بهش بعدش گزینه های بهتر رو می‌کنن خدا ازش نگذره ک با احساساتم بازی کرد 

آره همشون دنبال خوش گذرونی و سو استفاده هستن همه حرفاشون دروغه ممنون عزیزم🤍🙂

بهترین کار اینه حسابی پیشرفت کنی👌🏻

به این پسره بی لیاقت کثیف هم فکر نکن، لحظات عاشقانه همش دروغه وقتی که کسی گردن نگیرتشون و متعهد نشه

مراقبت کن از خودت❤️

بهترین کار اینه حسابی پیشرفت کنی👌🏻به این پسره بی لیاقت کثیف هم فکر نکن، لحظات عاشقانه همش دروغه وق ...

آره قول دادم ب خودم ماشین بخرم ، تا بفهمه کیو از دست داده آره دیگه عشق و عاشقی برام معنایی نداره احساساتم مُرد

وای دقیقاااا کاملاً موافقم اولش میگن امنیت بده بهش بعدش گزینه های بهتر رو می‌کنن خدا ازش نگذره ک با ...

دقیقا💔

خدا نمیگذره از همچین آدمایی

مطمئن باش کسی که دل میشکنه خوشبخت نمیشه👌🏻😎

آره واقعا گفت چون بچه طلاقی مادرم توو رو انتخاب نمیکنه و از فامیل برام انتخاب کرده و نمی تونم روی حر ...

دروغ میگن بابا 

میندازه گردن مادرش.بگو تو الان حرف گوش کن شدی