mesart مدیر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 554 عنوان کات💔 | مشاهده متن کامل بحث + 2317 بازدید | 128 پست کردم حالم بدهه چیکار کنم فکر نکنم بهش؟😭💔 1403/09/16 | 22:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_melikam_ عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 1148 آره میخام برم سرکار دنبال کارم بعدش برم باشگاه کار خوبی میکنی اصلا شمارتم عوض کن استوری غمگین اینا نزار .
دکترقشنگ عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1218 نه خودم ولش کردممن تلاش کردماون زودی جا زددیدم پتانسیل ندارهبه روش آوردم اونم تایید کرد که اره خسته ... آفرین👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻قوی عمل کردی👌🏻
mesart مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 554 میشه یه سوال بپرسمخانواده ها در جریان بودن؟ مامانش میدونست یا اواخر فهمید؟چند ماه توی رابطه بودین؟ خانواده من ک نه خبر نداشتن ولی اون بهم گفته بود عکساتو ب مادرم نشون دادم گفته بهت احساس امنیت بدم ،ولی ایقدر بهم دروغ گفته فکر می کنم این هم دروغ بود ۴ ماه توی رابطه بودیم
mesart مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 554 نه عزیزم ی روانیه شکاک سادیسمی هستخیلی بهم بی احترامی کرده وقتی ک عصبانی میشدهاین دوست داشتن نیست ک ... پس خودتونو نجات بدید هر چه سریع تر
mesart مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 554 کار خوبی میکنی اصلا شمارتم عوض کن استوری غمگین اینا نزار ممنون ن بابا اینستا آن فالو کردم بلاکه
دخترک_ماشین_باز عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 741 پس خودتونو نجات بدید هر چه سریع تر 🥲🥲 لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه ❤❤
دکترقشنگ عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1218 آره احترام ک هیچی تخریبم هم می کرد همینکارو کردم فهمیدم آینده ای ندارم باهاش آفرین👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻👌🏻کار درستی کردی دختر قویدرد داره خیلیم داره ولی بهتر از بودن با همچین آدمیه، هر اتفاقی بیوفته بهتره تا زیربار این ذلت بریهم کاراشو پس میدههم اتفاقی که میوفته اینه که شما پیشرفت میکنی از این به بعد👌🏻👌🏻
هاوس عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 5103 میخام همینکار بکنم امیدوارم ازش بگذری عزیزم حست و درک میکنم خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️
mesart مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 554 آفرین👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻👌🏻کار درستی کردی دختر قویدرد داره خیلیم داره ولی بهتر از بودن با همچین آدمیه، ... آره من بار اولم بود وارد رابطه می شدم تجربه شد
mesart مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 554 امیدوارم ازش بگذری عزیزم حست و درک میکنم خیلی سخته هم عاشق باشی هم متنفر 💔
دکترقشنگ عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1218 خانواده من ک نه خبر نداشتن ولی اون بهم گفته بود عکساتو ب مادرم نشون دادم گفته بهت احساس امنیت بدم ،و ... ای بابا🤦🏻♀️ نه بعید هم نیستمادراشونم مثل خودشون سواستفاده گرناتفاقا احتمالا مادرش مسبب بهم ریختن رابطه شده و گفته زوده خیلی متاسفم عزیزم که داری ناراحتی میکشی🫂 ولی درواقع باید خوشحال باشی که خودتو راحت کردی❤️
هاوس عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 5103 خیلی سخته هم عاشق باشی هم متنفر 💔 میفهممت🥲اگ میتونی با یکی حزف بزن و خودتو خالی کن ینی طرفی ک داری باهاش حرف میزنی بدیاشو به روت بیاره تا کم کم دلت زده بشهی سوره هم بود برا فراموشی سرچ کنی میاد برات من خوندم خیلی بهم کمک کرد خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️
mesart مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 554 ای بابا🤦🏻♀️ نه بعید هم نیستمادراشونم مثل خودشون سواستفاده گرناتفاقا احتمالا مادرش مسبب بهم ریختن ... آره کاش درگیر این مسائل نمیشدم گفت مادرم گفته ما با هرکی هر کی نمیتونم وصلت کنیم باید از فامیل باشه حتما
mesart مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 554 میفهممت🥲اگ میتونی با یکی حزف بزن و خودتو خالی کن ینی طرفی ک داری باهاش حرف میزنی بدیاشو به روت بیار ... آره دیشب ک کات کردم رفتم خونه دوستم شب اونجا موندم کلی گریه کردم و دوستم گفت من از اول بهت گفتم بدرد نمیخوره گوش ندادی آها ممنون سرچ میکنم
هاوس عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 5103 آره دیشب ک کات کردم رفتم خونه دوستم شب اونجا موندم کلی گریه کردم و دوستم گفت من از اول بهت گفتم بدرد ... اصلا نریز تو خودت بزار حالت بد باشه گریه کن خیلی و باید یکی دو هفته بگذره تا یکم حالت عادی بشه تنها نباش لطفا و بیشتر برو یجایی پیش کسی اون سورهه یادمه روزی 7 بار باید میخوندی خیلیم کم بود اگ پیدا نکردی ریپ بزت پیدا کنم برات خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️