mesart مدیر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 554 عنوان کات💔 | مشاهده متن کامل بحث + 2317 بازدید | 128 پست کردم حالم بدهه چیکار کنم فکر نکنم بهش؟😭💔 1403/09/16 | 22:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_ماشین_باز عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 741 خودتون خب کات کنید من خودم کات کردم💔 نمیزارهالبته کات ک هستیم ی ماهه ولی خب بازم با این حال دس از سرم بر نمیداره و بیخیالم نمیشه لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه ❤❤
mesart مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 554 بابا باز مال تو خوبهمال ما قصدش ازدواج بودولی دید کارش سخته زودی در رفت😂 مآل منم اولش گفت میخام مادر بچه هام باشی خانومم باشی ولی تهش دختر فامیل💔
mesart مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 554 خب درکت میکنم ولی باید با هر کی مثل خودش باشی ارزش خودتو بدون دختر ✨🧡 آره اینقد بهم دروغ گفت اصلا ی حرف راست بهم نگفته بود دیگه احساساتم مرد
mesart مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 554 متاسفم، طبیعیه تا یه مدت حالت گرفته باشه ، فقط شماره و عکس و هرچیزی ازش داری پاک کن ممنونم آره پاککردم بلاکه
jdhdgs عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 1675 چی بگم بلکه خواستن شما هم این مدلی بوده دیگه کل تعریف عشقو بردین زیر سوال😆 عشق دیگه تو این جامعه از بین رفته دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم برای ایده دادن و کمک کردنه
ندا_عشقچیپسیی عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 12458 مآل منم اولش گفت میخام مادر بچه هام باشی خانومم باشی ولی تهش دختر فامیل💔 اونم همینا رو میگفت😂😂😂جررر همشون عین هم حرف میزننچهارتا دیالوگ حفظ کردن .
دکترقشنگ عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1218 آره واقعا گفت چون بچه طلاقی مادرم توو رو انتخاب نمیکنه و از فامیل برام انتخاب کرده و نمی تونم روی حر ... اوه اوه اولا که توانایی تصمیم گیری و اینا هیچی، احترامم نذاشته بهتبعدشم از همه مهم تر پسر بی عرضه ای که خودش نمیتونه برای زندگیش تصمیم گیری کنه و چشمش به دهن مامانش به درد سطل آشغال هم نمیخوره بندازش توی چاه دستشویی سیفونو بکش👌🏻
mesart مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 554 همه آدما مثل هم نیستند که خب آره میدونم ولی واقعا میخام تا موقع ازدواجم سینگل بمونم
mesart مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 554 نمیزارهالبته کات ک هستیم ی ماهه ولی خب بازم با این حال دس از سرم بر نمیداره و بیخیالم نمیشه پس دوستون داره
_melikam_ عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 1148 آره اینقد بهم دروغ گفت اصلا ی حرف راست بهم نگفته بود دیگه احساساتم مرد ی مدت بگذره رشد کن بع خودت برس سرتو گرم کن گور باباش بع چپت هم نباشه بیخیال شو بسپرش بع خدا .
mesart مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 554 اونم همینا رو میگفت😂😂😂جررر همشون عین هم حرف میزننچهارتا دیالوگ حفظ کردن آره همه عوضی پستن
دکترقشنگ عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1218 مآل منم اولش گفت میخام مادر بچه هام باشی خانومم باشی ولی تهش دختر فامیل💔 میشه یه سوال بپرسمخانواده ها در جریان بودن؟ مامانش میدونست یا اواخر فهمید؟چند ماه توی رابطه بودین؟
دخترک_ماشین_باز عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 741 پس دوستون داره نه عزیزم ی روانیه شکاک سادیسمی هستخیلی بهم بی احترامی کرده وقتی ک عصبانی میشدهاین دوست داشتن نیست ک ارامشی نداشتم تو رابطه باهاش لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه ❤❤
mesart مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 554 اوه اوه اولا که توانایی تصمیم گیری و اینا هیچی، احترامم نذاشته بهتبعدشم از همه مهم تر پسر بی عرضه ای ... آره احترام ک هیچی تخریبم هم می کرد همینکارو کردم فهمیدم آینده ای ندارم باهاش
mesart مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 554 ی مدت بگذره رشد کن بع خودت برس سرتو گرم کن گور باباش بع چپت هم نباشه بیخیال شو بسپرش بع خدا آره میخام برم سرکار دنبال کارم بعدش برم باشگاه