من بهش گفتم بریم یکم بالاتر دور بزنیم ک ای کاش نمی گفتم، خونه زن سابقش یکم بالاتر از ماس بعد اون داشت رد میشد مارو دید منم دیدم محکم چسبیدم به نامزدم ک ببینه من دوسش دارم و فلان بعد خواستیم برگردیم نامزدم یهو نمیدونم چیشد داشت منو می برد از خونمونم رد شده بود گفتم کجا میری حواست کجاس عاشقی گف ع راس میگی ببخشید حواسم نبود فکرم درگیره نکنه زن سابقش دیده هول شده نکنه هنوز بهش فک میکنه میدونم اصکلم ولی خب دست خدم نیسش😐😂💔💔
من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش)
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.
من نامزدم قبلا سه چهار ماه نامزد داشته نه که عقد کنن نه فقط نشون برده ولی بهم خورده،من که نمیشناسمش ولی روزیم ببینیمش برام مهم نیست،مگه قراره تو گذشته زندگی کنیم؟منم قبل نامزدم ارتباط بوده تو زندگیم حالا اینجوری رسمی و جدی نشده،اصولا به گذشته آدما تا جایی که به آیندم آسیبی نرسه اهمیت نمیدم
هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.