2777
2789
عنوان

مشکل من با نامزدم

648 بازدید | 39 پست

بچه ها نامزدم دوست نداره من جاهای شلوغ برم،دوستام که چند روز پیش رفتن رستوران من نرفتم چون‌میدونستم گیر میده و نمیزاره برم،حالام که دعوت شدم خونه ی یکی از دوستام

اون اولا بهم‌گفت من‌مشکلی ندارم فقط جاهای شلوغ نرین یا جوری نباشه تو شهر چرخ چرخ بزنین،میخواین برین میتونین برین رستوران یا کافه

الان دعوت شدم خونه ی دوستم بهش گفتم ولی یکم بد خلقی کرد چیزی نگفت که نرو یعنی کلا فعلا چیزی نگفته

اگه‌چیزی گفت چی بهش بگم؟

چرا هنوز باهاشی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم ت تمام مسائل ازت اجازه میگیره و حرف حرف توعه؟

اگ غیر اینه دلیلی نداره ب حرفش باشی

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

نامزد ینی چی؟

شوهر عقدی یا نه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

چون این مشکل کوچیک در برابر اون همه خوبیش ناچیزه

مشکل کوچیک؟

بعدا زندانیت کرد تو خونه چی؟

هنوز مشکل کوچیکیه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نامزد رسمی یا دوسته؟

اگه دوسته که دکش کن

اگه نامزدته بشین باهاش حرف بزن

بعد گلم چرا عادت دارین اجازه میگیرین؟ من ۱۰ ساله متاهلم به شوهرم نمیگم اجازه میدی برم فلان جا؟ چون یاد میگیره سری بعد میگه چرا اجازه نگرفتی یادمن اجازه نمیدم 

کلمات خیلی مهمه 

میگم فردا میرم خونه دوستم یا اخر هفته دوستم دعوت کرده میخوام برم برنامت چیه اگه خونه ای از قبل مثلا غذا واست اماده کنم تهش میگه باشه یا میگه خودم یچیزی میخورم 

شوهرته عزیزه ولی بجاش 

قهر میکنی هی نگو ولت میکنم میرم یادش میدی دعوای بعدی خودش بهت میگی ناراحتی برو 

اوج دعوا نگو اصلا طلاقم بعده اوج دعوای بعدی بهت میگه طلاقت میدم 

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

نامزد رسمی یا دوسته؟اگه دوسته که دکش کناگه نامزدته بشین باهاش حرف بزنبعد گلم چرا عادت دارین اجازه می ...

اتفاقا منم‌نگفتم اجازه بده

گفتم دعوت شدم میرم خونه ی دوستم

نامزد رسمی یا دوسته؟اگه دوسته که دکش کناگه نامزدته بشین باهاش حرف بزنبعد گلم چرا عادت دارین اجازه می ...

و اینکه نه دوست نیستیم

نامزدیم سال اینده عروسیمه