2777
2789
عنوان

مشکل من با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 39 پست

نظرشون غیر معقول هم نبوده 

گفتند که بیرون برو، با دوستانت باش اما هر جایی درست نیست 

از دید من هم که یک خانم هستم هر جایی رفتن واقعاً درست نیست 

اما باز با این اوصاف اگر میدونید که این حد و حدودها 

متقابل نیست بهتره بیشتر فکر کنید 

چون بعضی از مسائل لازمه که متقابل باشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اتفاقا منم‌نگفتم اجازه بدهگفتم دعوت شدم میرم خونه ی دوستم

افرین دقیقا این درسته

هرکی میبینم میگه اجازه میدی فلان جا برم یا مثلا اینو بخرم 

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرشون غیر معقول هم نبوده گفتند که بیرون برو، با دوستانت باش اما هر جایی درست نیست از دید من هم که ی ...

منم اتفاقا جاهای شلوغ استرس میگیرم،راحت نیستم،ولی وقتی با خودشم شیر میشم برم جاهای شلوغ😂

و اینکه نه دوست نیستیمنامزدیم سال اینده عروسیمه

انشالله به سلامتی خوشبخت بشی گلم

هیچی بهتر از حرف زدن نیست با سیاست باش 

اگه قهر و دعوا چیزی درست میکرد الان خیلیا خوشبخت بودن

هنوز اولشه روت خیلی حساسه بعدها هم حساسیت هست ولی الات بقول مامانم نویی 😂 

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

افرین دقیقا این درستههرکی میبینم میگه اجازه میدی فلان جا برم یا مثلا اینو بخرم

مثلا اوندفه دوستام رفتن یه رستوران شلوغ که یه فضای مجزا هم داره

خیلییی رستوران شلوغیه و همش پسرو دختر جوون میان،بعد وقتایی که حتی با خودشم میرم وقتی میبینیم شلوغه میایم بیرون از اونجا،بهش گفتم دوستام رفتن فلانجا گفت من وقتی با خودمی هم نمیرم اونجا چون شلوغه بعد چجوری میخواستی بری؟

انشالله به سلامتی خوشبخت بشی گلمهیچی بهتر از حرف زدن نیست با سیاست باش اگه قهر و دعوا چیزی درست میکر ...

وای دقیقا

الان همینو همش میگم که من جدیدم میترسه از دستم بده😅

به قول خودش من تنها کسیم که داره،پیترسه یه جایی برم اتفاقی برام بیوفته همش حالمو میپرسه یچیزیم میشه اینقد بهم میریزه😄

مثلا اوندفه دوستام رفتن یه رستوران شلوغ که یه فضای مجزا هم دارهخیلییی رستوران شلوغیه و همش پسرو دختر ...

اه اه چه جای بعدی 

منم بدم اومد 

پاتق یمشت ...

همون بهتر نرفتی

منم اتفاقا جاهای شلوغ استرس میگیرم،راحت نیستم،ولی وقتی با خودشم شیر میشم برم جاهای شلوغ😂

پس خوبه دیگه عزیزم

بقول خودتون خوبی های خیلی زیادی هم دارند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
پس خوبه دیگه عزیزمبقول خودتون خوبی های خیلی زیادی هم دارند

اره قطعا خوبیاش خیلییی زیاده که ارزشی نمیبینم اعصابمونو بخواطرش خورد کنم،ترجیح میدم از در دوستی وارد بشم و با سیاست باهاش صحبت کنم

اون با دوستاشخیلی کم‌میره بیرون وقتیم‌میره بهم‌میگه که چیشده و اینا

چند وقت پیش با دوستاش رفت بیرون دوستاش باهم دعواشون شد،دیر اومد خونه،من خیلی ناراحت شدم،فرداش خیلی باهاش صحبت کرد که میخواسه بیاد اونارو از هم جدا کرده و خیلی اوضاع بد بوده حتی حال خودشم بد بوده،فردا شبش منو برد بیرون برام گل خرید ازم معذرت خواهی کرد

اره قطعا خوبیاش خیلییی زیاده که ارزشی نمیبینم اعصابمونو بخواطرش خورد کنم،ترجیح میدم از در دوستی وارد ...

عالیه پایدار باشید 

از موقعیت هایی که میدونید خیلی باهاتون احساس راحتی و نزدیکی داره استفاده کنید 

وای دقیقاالان همینو همش میگم که من جدیدم میترسه از دستم بده😅به قول خودش من تنها کسیم که داره،پیترسه ...

خوب دوست داره بعد نامزدید یجورایی امانت دستشی اگه چیزیت بشه سریع میگن اه بی عرضه ست بعد از یه جهت دیگه تازه داره زندگی مشترک یاد میگیره ادمای اطرافش چون تازه داماده سراغت ازش میگیرن خانمت چطوره یا خانمت کجاست 

تو فکرکن ندونه کجایی چه میخواد بگه مثلا بگه خونه ست بعد طرف بهش بگه تو تاکسی بودم دم فلان فروشگاه دیدمش 🤦‍♀️🤭

یسری چیزا بحثش اجازه نیست ضایع نشدن طرف مقابله 

تو الان برو سر خونه زندگیت بی هوا برو حموم اون سکته میکنه 😂 بسر من اومد سرکار خود میدونست خونم زنگ میزد جواب نمیداوم منم تو حمام واسه خودم بودم 😂 بعد وقتی دراومد سراغ گوشیم نرفتم رفتم سراغ کرم و سشوار و.. دیدمش اومد رنگش زرد 🤦‍♀️😅 ترسیده بود اتفاقی برام افتاده باشه 

دوستام رفتن تو الاچیقاشدوتاشون ازدکاج کردن فقط یکیشون مجرده

😊 خوش باشی همیشه