من اینجوری درست میکنم
اول گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ، سیر رنده شده ، کمی فلفل دلمه رنده شده و ادویه ها (نمک ، فلفل ، زردچوبه ، چاشنی کباب خانگی شرکت همیشک، پودر زیره ) مخلوط میکنم
بعد حالا یا درسته با به شکل شامی در ماهیتابه دو طرفش رو سرخ میکنم بعد گوجه رو با خرد کن یا رنده ، له میکنم . در ماهیتابه دیگه پیاز نگینی یا رنده شده را سرخ میکنم حسابی بعد گوجه اضافه میکنم تفت میدم آبش خشک بشه اما نه زیاد یه مقدار بمونه بهش چاشنی ترش میزنم یا بلیمو یا آب نارنج خام. بعد میزیم رو کباب ها میدارم نیم ساعت بپزه آخرم روش سماق و پودر لیمو عمانی کم میزنم