2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نحوه ی درست کردن تو تاپیکامه از لینک وارد کانالم شو چیزای خوبی هست 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

من گاهی زیر کوتاهی کباب تابه ای هویج حلقه نازک میذارم خوب میشه ،،گاهی هم قارچ !!ولی بعد جدا کنارش می ...

قآرچ جالب میشه ب نظرم

نرم و آبدار

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

من اینجوری درست میکنم 

اول گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ، سیر رنده شده ، کمی فلفل دلمه رنده شده و ادویه ها (نمک ، فلفل ، زردچوبه ، چاشنی کباب خانگی شرکت همیشک، پودر زیره ) مخلوط میکنم 

بعد حالا یا درسته با به شکل شامی در ماهیتابه دو طرفش رو سرخ میکنم بعد گوجه رو با خرد کن یا رنده ، له میکنم . در ماهیتابه دیگه پیاز نگینی یا رنده شده را سرخ میکنم حسابی بعد گوجه اضافه میکنم تفت میدم آبش خشک بشه اما نه زیاد یه مقدار بمونه بهش چاشنی ترش میزنم یا بلیمو یا آب نارنج خام. بعد میزیم رو کباب ها میدارم نیم ساعت بپزه آخرم روش سماق و پودر لیمو عمانی کم میزنم 

سیب زمینی گفت تابه بریز حلقه ای 

پیاز حلقه ای کف تابه 

گوجه کل تابه 

گوشت هارو که با پیاز رنده شده آب گرفته شده خوابوندم 

لونارم شکل کتلتی میچبنی 

روشم آب و رب روغن فلفل سیر میریزی 

من اینجوری درست میکنم اول گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ، سیر رنده شده ، کمی فلفل دلمه رنده شده ...

ببخشید کباب تابه ای رو پهن میکنید کف ماهیتابه می‌دارید با روغن سرخ بشه یا آب می‌ریزید ؟

من به گوشت پیاز رنده شده و نمک فلفل زردچوبه میزنم تا ده یا پونزده دقیقه با دست ورز میدم که وا نره. بعد کف تابه پهن میکنم می‌زارم رو شعله کم، بعد گوجه رنده میکنم باز نمک فلفل بهش میزنم کمی میریزم رو گوشت و با حرارت کم یکی دو ساعت می‌زارم رو شعله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍