2777
2789

من دوتا مشاور میشناسم

یکیش ترم یک پزشکیه

یکی هم میگن سخت گیر و کارش خوبه ولی بعضیا ضدش هستن

حالا خانوادم میگن اولی سنش کمه تجربه نداره اونو انتخاب کن

واااقعا موندم ببینم کدومش به دردم میخوره 

اگه اونی ک سنش کمه بیشتر میتونست کمکم کنه چی

نمیدونممممم

سردرگمممم

شما نظری ندارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر شخصیم اینه اونی که یه مسیر رو رفته می‌تونه بهتر کمکت کنه شاید برای همه صدق نکنه البته ولی  مثلا خواهر من تدریس کنکور می‌کنه یه جوری با دو تا سوال یه فصل رو لقمه می‌کنه میذاره دهن دانش آموز که کسایی که از درس متنفرن هم عاشقش میشن کسی که بلده چطوری درس بخونه به نظرم میتونه بهت مشاوره خوبی هم بده 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ببین با کدومشون میتونی راحت تر ارتباط بگیری

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

واقعن؟

بله من خودم از سال دهم 6 تا مشاور عوض کردم تا به یکی رسیدم و واقعا واقعا دیدم کسانی که هیچ ارزشی برای کارشون قائل نبودن و فقط وقت منو هدر دادن 

از همین اول با ی آدم خوب آشنا شو که وقتت هدر نره

همه چیز از یک رویا شروع شد...💕

بله من خودم از سال دهم 6 تا مشاور عوض کردم تا به یکی رسیدم و واقعا واقعا دیدم کسانی که هیچ ارزشی برا ...

بخدا نمیدونم کدومش خوبه

منم میترسم با کسی خیلی راهو برم اونوقت به اشتباه

چرافقط۱۹سالشه

نمی دونم چطوری بگم ببین اون سال قبل از شما کنکور داده و بهتر با روش ها و قانون ها و در کل هر چیزی که شما بهش نیازی داری آشناست و اینکه به نظرم قشنگ شما رو درک می‌کنه تا کسی که ۵ سال پیش کنکور داده و تو این شرایط نبوده 

و برای اون ۶۰ درصد معدل بیشتر میتونه کمک کنه تا کسی که زمانی که کنکور داده معدلی نبوده 

بخدا نمیدونم کدومش خوبهمنم میترسم با کسی خیلی راهو برم اونوقت به اشتباه

ی چیزی بهت بگم کسی که تجربه داشته باشه با هزاران دانش آموز در ارتباطه خوب کلی گزارش کار چک کرده کلی مشکلات درسی دیده کلی برنامه میده هر روز ولی ترم یک پزشکی یعنی قبولی امسال حتی یک سال هم تجربه نداره

ول یامیدوارم با کسی آشنا شی که در نهایت تو رو له موفقیت برسونه💕

همه چیز از یک رویا شروع شد...💕

نمی دونم چطوری بگم ببین اون سال قبل از شما کنکور داده و بهتر با روش ها و قانون ها و در کل هر چیزی که ...

بخدا گیجم

یکی میگه این 

یکی میگه اون

خودم سردرگم بودم میخواستم مشاور بگیرم

حالا موندم بین این دوتا

هردو انگار خوبن

کاااش یه راهی بود میفهمیدم💔

ی چیزی بهت بگم کسی که تجربه داشته باشه با هزاران دانش آموز در ارتباطه خوب کلی گزارش کار چک کرده کلی ...

خیلی ممنونم بابت نظرتون

بین دوراهی موندم یکی میگه این یکی میگه اون

واقعا دارم از سردرگمی میمیرم

اگه دیر هم بجنبم خیلی بد میشه💔😞