2777
2789
چجوری تمرکز داری من الان کتاب جلومه ازمون دارم ولی اصلا نمیتونم بازش کنم

فقط با تمرین به دست میاد

پاک میکنم تمام اتفاقات رو برای چند دقیقه از ذهنم

میگم الان فقط این کتاب و من وجود داریم

کل توجهم رو معطوف میکنم بهش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش منم چند ساله اینجوری شدمقبلا زود عصبی میشدممیدونی من به این درک رسیدم همه دعواها بالاخره تموم ...

اخه مشکل حرف زور زدنشونه اینکه منو مقصر کنه همش منم طاقت نمیارم دعوا بیشتر میشه اگرم جواب ندم میترکم

فقط با تمرین به دست میادپاک میکنم تمام اتفاقات رو برای چند دقیقه از ذهنممیگم الان فقط این کتاب و من ...

خب من اون لحظه پر از جوابم ک برم بهش بدم اگه ندم تمام تنم از حرص مبلرزه

میرم بهش میگم و باهم حرف میزنیم البته بعد گریه و قهر بعضی موقع ها هم وقتی رفتم تو اناق گریه هامو کرد ...

منم زود بغضم میگیره و گریه ولی همین گریه هم بعد چنوقت براشون عادی میشه