2777
2789

یه فاصله کوتاه

اکثرا با صحبت کردن حل میشه ها ولی اگه انقد عصبانی باشم که کار برسه به داد بیداد و دعوا این داستانا

فاصله میگیرم

خیلی کمک کننده ست

مثلا یه ساعت میرم بیرون یه قهوه ای چیزی میخورم میام

یا میرم یه حموم طولانی

یا میشینم تو اتاق یکم کتاب میخونم

بعدش درست میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خودم فک میکنم ک حال خوبم مهمه

تتلو گوش میدم😁

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیزم تا وقتی مسواکش و سرویس بهداشتی وجود داره عصبانیت چرا؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
این قدرت رو از کجا میارید اگر دوست دارید یاد بدید به من هم حالم که خوب نباشه دستم به هیچ کاری نمیره

راستش منم چند ساله اینجوری شدم

قبلا زود عصبی میشدم

میدونی من به این درک رسیدم همه دعواها بالاخره تموم میشه

همه بحثا تموم میشه

همه مشکلان میگذره

حالا چرا بشینم حرص الکی بخورم خودآزاری که نداریم

خودم و مشغول میکنم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

الان با سردرد و چشای باد کرده از گریه دارم تاپیکارو میخونم

آخه اون یارو چ ارزشی داره ک بخاطرش چشم و سرتو درد آوردی .هیچ به این فکر کرذی؟ تهش چیه ! به درک . برو سرو صورتتو بشور یکم جلو آینه آرایش کن موزیک بذار حالت خوب شه

راستش منم چند ساله اینجوری شدمقبلا زود عصبی میشدممیدونی من به این درک رسیدم همه دعواها بالاخره تموم ...

نه درباره همسرم نگفتم کلی گفتم ...

نزدیک دوماهه حالم خوب نیست قبل این دوماه خیلی مشکل برام پیش اومد فشار روحی زیادی داشتم که هنوز ادامه داره 

هرروز دارم بیشتر از زندگی عقب میفتم تنها کار مفیدی که در طول روز انجام میدم کارهای خونه هست همیییییین درحالی که کلی کار دیگه

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

بستگی داره اونم اعصابش خورد باشه یا نه

چون اینجور وقتا اگه دعوا شه ممکنه بزنه،منم میترسم

واسه همین قهر میکنم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نه درباره همسرم نگفتم کلی گفتم ...نزدیک دوماهه حالم خوب نیست قبل این دوماه خیلی مشکل برام پیش اومد ف ...

ببین همه مون تو زندگی یه مشکلاتی داریم

اون روزایی که درگیر اون مشکلیم فکر میکنیم دنیا تیره و تاره

دیگه همه چی تموم شد

ولی واقعیت اینه مشکلات رد میشن حالا به هر نحوی

یا حل میشه یا تو عادت میکنی

این ویژگی آدماست

همیشه به این فکر کن این دغدغه ی امروز من میشه خاطره فردات

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خوشبختانه شوهرم بیشتر از من اعصابش خورد میشه برا همین کاری نمیکنم ،من فقط عصبی میشم ،ولی شوهرم فشارش میره بالا بعد بحث کارش ب بیمارستان میکشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

ببین همه مون تو زندگی یه مشکلاتی داریماون روزایی که درگیر اون مشکلیم فکر میکنیم دنیا تیره و تارهدیگه ...

هرکاری فکر کنی کردم 

آشپزی دوش گرفتن نوشتن  دردودل  با هوش مصنوعی حتی 

موزیک عبادت و...

نمیدونم چرا حال دلم خوب نمیشه

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

هرکاری فکر کنی کردم آشپزی دوش گرفتن نوشتن دردودل با هوش مصنوعی حتی موزیک عبادت و...نمیدونم چرا حال ...

شاید احتیاج داری یکی از بیرون بهت کمک کنه

مثلا بری تراپی مشاوره

یه فاصله کوتاهاکثرا با صحبت کردن حل میشه ها ولی اگه انقد عصبانی باشم که کار برسه به داد بیداد و دعوا ...

چجوری تمرکز داری من الان کتاب جلومه ازمون دارم ولی اصلا نمیتونم بازش کنم