2777
2789
عنوان

خوش هیکل بودن و ازدواج

362 بازدید | 29 پست

سلام دوستان به نظرتون تاکید یه مرد روی هیکل خوب و فرم باسن اینا البته تو رابطه ای که قصدش ازدواجه عادیه خودم هیکلم خوبه اونم پسندیده ولی همش تاکید میکنه که شکم نیاری فلان بیسار نشه خودشم میگه تو هم توقعاتتو بگو منم اونی میشم که میخای ولی ایا عادیه اینقدر اهمیت دادن 🤔🤔🤔🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش بپرس حالا اگه یه روز زایمان کردم شکمم افتاده و چرکیده شد چی

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید

منم یه خاستگار اینجوری داشتم ردش کردم یعنی چی تو زنی ممکنه بخاطر زایمان شکم بیاری یعنی چی این همه ظاهر بینی 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

زمان قدیم فضای مجازی و اینستا و ... نبود توقع مردا کمتر بود. الان با عکس زنهای مدل مقایسه می کنند و توقعشون متاسفانه بالا رفته. زنهای بیچاره هم در به در دنبال رژیم و عمل و هزار کوفت و زهرمار هستند. 

اوکیه ولی بعد زایمان نمیشه توقع اندام ایده آل رو داشت

بهش بگو اینا رو

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

هردو قصد بچه دار شدن نداریم

خب تو هم یه چیزی که نداره بگو ببینم چقدر تلاش میکنه واسه اونجوری شدن.

بگو منم شکم و بازوی خط دار میخوام همیشه هم باید بوی عطر بدی و موها و ریشت کادر شده باشه

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید
خب تو هم یه چیزی که نداره بگو ببینم چقدر تلاش میکنه واسه اونجوری شدن.بگو منم شکم و بازوی خط دار میخو ...

من‌با یکی آشنا شدم حرف خیلی پیش هست.

نخبه بود عالی بود خیلیم دوسم داشت شدید ابراز علاقه میکرد صورتمو خیلی دوس داشت هیکلمم پر و خوشکله ولی یکم تپلم فقط یکم.بلاکم کرد ناپدید شد.

یعنی اینجور آدما بنظر من خیلی سطحی و بیشعورن