2777
2789

سلام ببخشید من 26هفتمه و انقباضات شدید دارم چیکارکنم اومدم نوارقلب گرفتن گفتن هر دو دقیقه یه انقباض  داری دردام شبیه دردپریودیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بستری بشی تا کمترل کنن من ۲۸هعته داشتم ۴بار بستری شدم هربار ۴روز تا ۳۶ هفته به زور امپول رسوندم ...

ممنون از راهنماییتونخیلی اسنرس دارم گفت انقباضاتت خیلی شدیده نگرانم

سلام ممنون اره خوبم رفتم بیمارستان بستری شدم آمپول و سرم زدن جلوی انقباضاتش رو گرفتن

خدا رو شکر

فقط استراحت کن 

انشاءالله به امید خدا به موقع زایمان کنی

هم خودت و هم گل پسرت صحیح و سلامت باشید 

منم هفته ۲۶ ام انقباض دارم رفتی بیمارستان ان اس تی گرفتن ؟

اره رفتم انقباض داشتم بستذی سدم بهم سرم منیزیم سولقات زدن خوب شدم دوباره چند روزه گرفتم 

دردپریودی زیر شکم دارم 😥

منم هفته ۲۶ ام انقباض دارم رفتی بیمارستان ان اس تی گرفتن ؟

چیکارکردین شما بیمارستان رفتین ؟شنیدم قرص منیزیم برای انقباض خوبه میخام بگیرم امتحان کنم 

اره رفتم انقباض داشتم بستذی سدم بهم سرم منیزیم سولقات زدن خوب شدم دوباره چند روزه گرفتم دردپریودی زی ...

منم همینم ،دکتر برام امپول پرولوتون نوشته و شیاف هر شب،اما زیاد که کار کنم مرتب شکمم منقبض میشه

باید دراز بکشم 

پساری هم قرار شده برام بزاره

چیکارکردین شما بیمارستان رفتین ؟شنیدم قرص منیزیم برای انقباض خوبه میخام بگیرم امتحان کنم

نه من هنوز بیمارستان نرفتم 

دکترم تشخیص داده که طول سرویکس کوتاهه باید جهت اطمینان پساری بزاره دهانه رحم رو ببنده

منم همینم ،دکتر برام امپول پرولوتون نوشته و شیاف هر شب،اما زیاد که کار کنم مرتب شکمم منقبض میشهباید ...

من آمپول پرولوتون گفتم بدین گفتن منسوخ شده ندادن 

شیاف میزارم ولی دردپریودی امانمو بریده افتادم رو تخت هیچ کاری نمیتونم بکنم

وقتایی ک درد دارم حرکتهاش هم زیاد میشه نمیدونم بخاطر انقباض جاش تنگ میشه یا چیه ک خیلی تکون میخوره