2777
2789
عنوان

بیاید دیوونه شدم 😤

126 بازدید | 16 پست

برادرم جدول ضربو یاد نمیگیره 

مخصوصا ضرب ۷ و ۸ رو چیکارش کنم 

هر شب ازش میپرسم بازم یادش نمیره

خنگم نیست آخه پس چیکارشه

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب یه روش خب برای یادگیری بهس پیدا کن

مثلا چی عزیزم ؟ براش پوستر و دفترچه ضربو و .... همه رو گرفتم کلیم‌ باج دادم تا الان بهش 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
مثلا چی عزیزم ؟ براش پوستر و دفترچه ضربو و .... همه رو گرفتم کلیم‌ باج دادم تا الان بهش

بببن چی براش جذابه اگه شکموهه که همه پسر بچه ها هستن 

از طریق خوراکی بش یاد بده

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

بهش نگو حفظ کن بگو از روش بنویسه ، چند بار که بنویسه حفظ میشه

هر شب هم ازش میپرسم هم میریم رو‌ پوستر و شکل تمرین میکنیم هم امتحان میگیرم ولی یادنمیگیره

کانون نخبگانم میره بازم تو همین ضرب لنگ میزنه تقسیمو بلده 😐

بگو اگ یادبگیری وبگی درست من بعدش برات فلان کارو میکنم کاری ک دوس داره

پست بالا نوشتم کلی بهش باج دادم ولی بازم تا دو روز یادش باشه انگار وارد حافظه ی بلند مدتش نمیشه 

هر شب هم ازش میپرسم هم میریم رو‌ پوستر و شکل تمرین میکنیم هم امتحان میگیرم ولی یادنمیگیرهکانون نخبگا ...

ایندفعه بگو از رو جدول ۷، ۵ بار بنویس بعد ازش بپرس ، بعدش برو سراغ ۸ 

جدول ضرب فقط با حفظ کردنهروزی ده تا ضرب ازش بپرس ، مثلا ضرب 8 رو چندبار ازش بپرس هر دفعه هم ترتیب و ...

مشکل اینجاست به خودش زحمت نمی‌ده همونایی که حفظ نیست رو بره یاد بگیره همچین سینه سپر میاد میگه من که بلدم بپرس بعد میپرسم یاد نداره خستم کرده 

ایندفعه بگو از رو جدول ۷، ۵ بار بنویس بعد ازش بپرس ، بعدش برو سراغ ۸

مشکل اینجاست به خودش زحمت نمی‌ده همونایی که حفظ نیست رو بره یاد بگیره همچین سینه سپر میاد میگه من که بلدم بپرس بعد میپرسم یاد نداره خستم کرده 

مشکل اینجاست به خودش زحمت نمی‌ده همونایی که حفظ نیست رو بره یاد بگیره همچین سینه سپر میاد میگه من که ...

نشونه گذاری کنید برای بخش حفظیاتی کار راه اندازه. 

همه ضرب های این قابلیتو ندارن مثلا 8×7=56 زمانی که سوم بودم میگفتن هفلشتا میشه پلنگ و شیشتا . نتیجه شد چی؟ بعد از چند سال پلنگ و شیشتا تو ذهنم مونده

اگرم جواب نداد ضرب رو مثل اهنگ با ریتم برای بخون شاید بهتر توی ذهنش بره 

روش دیگه ای به ذهنم نمیاد

مگر اینکه بسپریدش به زمان