2777
2789
عنوان

خانومای قری بیاین😂ورود اقایون ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالا همتون ک بی سیاست پ این قریا ک دورورمونه کیان!🤭

سیاست و قری بودن ربطی داره به هم یعنی؟ مگه قری به اونا نمی‌گفتن که قر و فر دارن خوشگلن و آرایش و لباس و بوی خوبشون همیشه براهه ولی خوش به حال زنی که همه اینا رو باهم داره 

مثلا جاری وسطی من انقد خوشگله شبیه مدلاست قد بلند هیکل عالی پوست سفید تو صورتش هیچ نقصی نیست همیشه خوش پوشه بوی خوبش تو ساختمون میپیچه ، بدون آرایش نمیبینیش خوش خنده و خوش اخلاقه ولی شوهرش اصلا تو دستش نیست شوهرش اصلا بهش اهمیت نمیده بهش پول نمیده هرروز دعوا دارن داد و گال و قیامت به پا میشه 

اما جاری بزرگم اصلا بر و رو نداره خوشگل نیست حتی فک نکنم زیاد خوش اخلاق هم باشه چون با ماها اصلا خوش اخلاق نیست ، اما مرتبه مثلا موهاش همیشه تمیزه لباس مناسب میپوشه ، شوهرش مثل موم دستشه با درآمد کم خونه رو خودش اداره میکنه کارت شوهر دستشه شوهرش تو خونه زندگی و تمیزکاری کمکش میکنه مادرشوهر عاشقشه اینقد که این سیاست داره ، ولی برعکس مادرشوهرم از اون یکی جاری خوشش نمیاد و تو فامیل هم انقد بدشو گفته همه ازش بدشون میاد ، ولی این جاری بزرگه رو همه بزرگ و میدونن و احترامش رو نگه میدارن انقدر که سیاست داره کسی چیزی بگه با خنده و شوخی جوری مینشوندش سرجاش که طرف نمی‌فهمه از کجا خورده 

منم که بینشون از همه ساکت تر و بی زبون ترم 😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
[QUOTE=363218136]من ۸۵ کیلو ام چجوری بشینم رو پاش😂😂[/QUOبنده خدا پاهاش له میشه 😂

بخدا 😂یه بار نشستم تازه رو مبل هم نشسته بود حس کردم نفسش بالا نمیاد زود پاشدم 😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

😂😂😂

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

🤣🤣🤣بقول پژمان جمشیدی ک ب زاله صامتی تو زیرخاکی میگفت تو ۸۰ کیلو عشقی توام اون ۸۵ کیلو رو چربی نبین عشق ببین

سیاست و قری بودن ربطی داره به هم یعنی؟ مگه قری به اونا نمی‌گفتن که قر و فر دارن خوشگلن و آرایش و لبا ...

عشقم بحث همون انرژیس ک بهت گفتم بعضی وقتا میبینی یکی در اوج خوشگلی و همه چی تموم بودن کلی کمی و کاستی حس میکنه تو خودش یا تو رقابته و حسودی با بقیه یا اعتماد ب نفس نداره و احساس ناکافی بودن و اینا کاملا انرژیش میرسه ب کسی ک بهش نزدیکه و داره باهاش زندگی میکنه و اونم بعد ی مدت ناخوداگاه پسش میزنه چون این دنیا و اتفاقاتش بازتابی از افکار و درون ماس و هیچی شانسی و اتفاقی نیست