2777
2789

ب چه سیاستی معروفین ؟

و با چ سیاستی کاری میکنین ک شوهرتون ب حرف شما باشه و براش جذاب باشین همیشه؟

مثلا من میدونم موقع دعوا و قهر اگ بگم حق با توئه احساس میکنه خیلی در حقش ظلم شده و همه چی بدتر میشه اما یکم ک فاصله بگیرم و برم تو خودم حتی اگ تقصیر من باشه خودش میاد سمتم

میدونم تو رابطه اگ یکم پسش بزنم عطشش بیشتر میشه و بیشتر میخوادم (البته در حدی ک بدونه دارم ناز میکنم نه که فک کنه کلا دوس ندارم!)

میدونم ک وقتی کاری ازش میخوام با تن صدای اروم و مهربون و تعریف کردن ازش جواب میگیرم ن جدی و طلبکار!!

و میدونم هرویژگی ک دوس دارم اون داشته باشه باید بهش بگم این ویژگی رو داری و هی ازهمون زاویه ازش تعریف کنم تا بیشتر بشه

خواهشا نگین اینا واسه عقد و اول ازدواجه که خودم خانومای باسیاستی رو دیدم ک تو پیری هم مردشون اونارو میپرسته‼️

خانومای با سیاست و قری بیاین باز ازین نکات یادمون بدین😂

بلایک بعد بیام بخونم 🥲🍒

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

اسی تایپک اخرمو گز بزن🤍✨

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون اولیو بات موافقم تقریبا اکثر مردا بشون رو بدی و معذرت بخوای سوارت میشن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خیلی دوس دارم سلیطه باشم منم😂دمت گرم

قربونت قابل نداره😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷