2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم 175 دقیقا، ولی 55 کیلوام، نه 53 خیلی کمه برای قد ما یکم دراز نشون میدیم، چون خودم 51 بودم با رژی ...

۵۵ چطوریه با این قد؟حالا ۵۳ ام نشم ۵۵ میخوام بشم بنظرت هیکلم چطوری میشه 

اینم بگم کلا 🗿پایین تنه ام همیشه پر میزنه تو هر وزنی 

هیکلت شبیه مدلا میشههبنظر من که عالی میشه

همین 😭آخه چاق دوست ندارم 

الان ۶۵ ام ولی لامصبببب پایین تنه ام تو پره خیلی معذبم همیشه...🤌🏻🗿حالا تو بگو بالا تنه و سینه داشته باشم...اصن

۵۵ چطوریه با این قد؟حالا ۵۳ ام نشم ۵۵ میخوام بشم بنظرت هیکلم چطوری میشه اینم بگم کلا 🗿پایین تنه ام ...

خدایی بگم اره خیلی راضیم، کمرم باریکه خیلی خوشم میاد😂 اینجور بگم ک زنداییم با اینکه ازمون خوشش نمیاد ولی همیشه ب من میگه چقدر خوش هیکلی انگار باربی، اینم بگم من 5 سال ژیمناستیک کار میکردم 1 سالم یوگا، بدنم شل و ول نیست محکمه ضعیف نشون نمیدم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

همین 😭آخه چاق دوست ندارم الان ۶۵ ام ولی لامصبببب پایین تنه ام تو پره خیلی معذبم همیشه...🤌🏻🗿حالا ...

با اون وزن اسکینی میشی که بنظر من خیلی خوشکله

احتمالش کمه پایین تنت باز پر بمونه

تازه میتونی ورزش های اون قسمت رو انجام بدی جمع تر بشه 

- حامی حقوق حیوانات 🐾🎀🧡
با اون وزن اسکینی میشی که بنظر من خیلی خوشکله احتمالش کمه پایین تنت باز پر بمونهتازه میتونی ورزش های ...

😭بخدا خیلی ورزش میکنم لامصب نمیرهههه وای اصن موندم 

بلافاصله شکمم میره ولی این نههه 

الان شکم ندارم به کنار قشنگ خط افتاده روش از بس حرکت میزنم ولی بگو این جمع بشه 

ژن خانواده پدریمه😭خیلی اذیتم 

خدایی بگم اره خیلی راضیم، کمرم باریکه خیلی خوشم میاد😂 اینجور بگم ک زنداییم با اینکه ازمون خوشش نمیا ...

آره منم ورزشی مختلف انجام میدم🤣فقط میخوام ببینم چطوری در میاد قضیه