2777
2789
عنوان

شایدنذارمش بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 27 پست

یکم بیشتر فک کت اره سخته بچه سوم اونم تو این اوضاع ولی خواست خدا بوده گناه داره 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم بیشتر فک کت اره سخته بچه سوم اونم تو این اوضاع ولی خواست خدا بوده گناه داره

آره تو این شرایط خیلی سخته ولی شوهرم از لحاظ مالی مشکلی نداره مشکل ما بزرگ کردنشونه من پسرم ۲ سالشه بشدت فضوله

آره تو این شرایط خیلی سخته ولی شوهرم از لحاظ مالی مشکلی نداره مشکل ما بزرگ کردنشونه من پسرم ۲ سالشه ...

خب عزیزم اگه مشکل مالی ندارین که سقط نکن خواست خدا بوده 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
نمیدونم😔

شوهرتم به سقط فک میکنه

آره اون که مخالف نگه داشتنشه

خودت اگه حتی دودلی بیشتر فک کن بهش باهمسرتم صحبت کن چون مشکلی مالی مهمه که ندارین منم25سالمه اقدامم برای اولی همیشه دلم میخواست تو این سن دوتا بچه داشته باشم