2777
2789
عنوان

آمده ام که سر نهم(مولانا)

175 بازدید | 10 پست

آمده ام که سر نهم عشق تو را به سر برم/ور تو بگوییم که نی‌‌‌؛ نی شکنم شکر برم... برای رسیدن به عشق و خوشبختی باید سر را نثار کرد. سر را در ره عشق قربانی کردن هم به آسانی نیست. یعنی شکایت و انتقاد و عیب بینی نکردن از هیچ کس؛    رهایی از زمان روان شناختی ذهن که حس خبط به گذشته داره و ترس از اینده. شناخت رنج ها خشم ها و ترس هاونگرانی ها و وابستگی هاو مقایسه ها که ازش حسادت تولید میشه. از بین بردن این الگو های  مخرب ذهنی یعنی مرگ نفس و سر نهادن وزنده شدن به زندگی و در لحظه حال زندگی کردن. بله ذهن ما کارخانه تولید غم و اندوهه.پذیرش اینکه رهایی به دست خودم صورت می پذیرد. نجات به دست خودم می باشد. هیچ چیز بیرونی نمی تواند منو از رنج رها کنه. زندگی از درون به بیرونه. شناسایی این ها مساوی آزادیه.که پاداشش  حس عمیق عشق و شادمانیست که در وصف نمی گنجد.

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

چه خوب، عزیزم خودت تفسیر کردی؟

ممنون عزیزم. این ها سخن بزرگانه ما هم از کتاب‌ها و برنامه ها یاد میگیریم و سعی می‌کنیم در زندگی عمل کنیم. و اصل مطلب متعلق به ایشانه من امانت و رعایت میکنم و به نام خودم نمیگم. ولی دوست عزیزم نوشته فوق از دلم برخاست و تقدیم دوستان نوشتم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم. این ها سخن بزرگانه ما هم از کتاب‌ها و برنامه ها یاد میگیریم و سعی می‌کنیم در زندگی عمل ...

متوجه شدم منم عاشق مولانا هستم، فیه مافیه و دیوانشو دارم، یکی از غزلیات ش میگه گر راه نمیدانی در پنجه ی ره دانی،، باور کن هروقت به مشکل میخورم این رو میخونم و خیلی زود مشکلم برطرف میشه،خیلی خوب تفسیر کردید بانو  آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند 🌹😘

متوجه شدم منم عاشق مولانا هستم، فیه مافیه و دیوانشو دارم، یکی از غزلیات ش میگه گر راه نمیدانی در پنج ...

آفرین بر شما. تبریک میگم که عاشق مولانای جان هستین. پس نظر کرده خدا هم هستین. این نیم بیت شما هم کلیدی برای من شد هر موقع برام مشکلی پیش بیاد باید اینو تکرار کنم گر راه نمی دانی در پنجه ره دانی. وحس کنم خدا بغلم کرده. ممنونم از شما بانوی فرهیخته. 

آفرین بر شما. تبریک میگم که عاشق مولانای جان هستین. پس نظر کرده خدا هم هستین. این نیم بیت شما هم کلی ...

ممنونم نظر لطف شما هست عزیزم اما درست گفتین نظر کرده خدا هستم سالهاپیش خواب دیدم کسی اینو بهم گفت که خدا بهت نظر داره، و بعد تصادف کردم و اتفاقات خاص و چیزهایی که دیدم و یه بیت از مولانا که :بر همگان گر ز فلک زهر ببارد همه شب، من شِکر اندر شِکر اندر شکر اندر شکرم،، بعد از اون تصادف و لطف خداوند زندگیم تغییرلت زیادی کرد بالا و پایین های مدام، 

قدرت جذبم بالاست اما ازش استفاده نمیکنم و هروقت میگم خوب خوبی را کند جذب بد بدی، دیدم مثبت میشه،، کلا مولانا خیلی تو زندگیم اثر داشته 

ممنونم نظر لطف شما هست عزیزم اما درست گفتین نظر کرده خدا هستم سالهاپیش خواب دیدم کسی اینو بهم گفت که ...

خدارو میلیاردها مرتبه شکر. البته معلومه که حضور و آگاهی عمیقی دارین که این ابیات و به زیبایی درک میکنید اینم یک نعمت دیگری است که خدا به شما داده که اینم شکر دیگری می طلبه. ارزوی توفیق و سلامتی و خوشبختی و حسی عشق بیشترو روز افزون را برای شما انسان خوش قلب دارم در پناه حق پاینده باشین. 

خدارو میلیاردها مرتبه شکر. البته معلومه که حضور و آگاهی عمیقی دارین که این ابیات و به زیبایی درک میک ...

شما لطف دارید بزرگوار وگرنه اینجوریام نیست منم یه انسان عادی که بقول شما بیرون روی درونم اثر میذاره و گاهی زیاد درگیر مسائل میشم، خوشحال شدم از هم صحبتی باشما مهربانو جان، آرزوی بهترین ها رو براتون دارم، شاداب باشید عزیزم 

شما لطف دارید بزرگوار وگرنه اینجوریام نیست منم یه انسان عادی که بقول شما بیرون روی درونم اثر میذاره ...

همه همین طور هستیم. منم بیرون یا انسانها روم اثر میزارن ولی فوری برمیگردم این لحظه. ولی افتان وخیزان حرکت می‌کنیم. چون هنوز باید روی خودم کار کنم تا چیزی نتونه بکشه و در ابتدای راه هستم. ممنون از هم صحبتی تان و وقتی که گذاشتین. 

همه همین طور هستیم. منم بیرون یا انسانها روم اثر میزارن ولی فوری برمیگردم این لحظه. ولی افتان وخیزان ...

درسته گلم زندگی همینه بایدمتل آب جریان داشت و عبور کرد بنفع خودمونه، شاد و موفق باشید در پناه خداوند مهریان