2777
2789

بگو مگه تو جای منی من مادرم نمیتونم درد بچمو طاقت بیارم من وقتی پسرم ان ای سیو بود مرفتم پیشش جوری گریه میکردم تموم بخش نگام میکردن میخواستم غش کنم انقد حالم بدمیشد میگفتم خدایا جونمو بگیر ولی پسرمو خوب کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مگه تو جای منی من مادرم نمیتونم درد بچمو طاقت بیارم من وقتی پسرم ان ای سیو بود مرفتم پیشش جوری گ ...

نمیدونم نمیفهمه یاواقعا خودشو به نفهمی زده بخدا بزور خودمو کنترل میکنم این ۸ماه سختی کشیدم هردوشون توشکمم باهام سختی کشیدن الانم الهی صدهزارمرتبه شکر صحیح وسلامت به دنیا اومدن اما میرم میبینم دستگاه وسرم وسوزن رو دست وپاهاشونه دلم کباب میشه میگم عمرم رو عمرشون خدا جون منو بگیره خدا منو پیش مرگ کنه فقط بچه هام صحیح وسلامت باشن 

این معلوم تیست چی میگه تو باصلوات برو بالای سربچه هام تو انرژی منفی نده اصلا انگارگاوه هرچقدر براش میگم شرایطو نمیفهمه 

من هرروزم با دعا وذکر وصلوات و ایت الکرسی واسه بچه هام باقی بچه ها روهم دعامیکنم اما نمیبینه نمیفهمه فقط خدامیدونه بااین حالم دارن چقدر به درد بخیه هام وسردردام ضعیفی بدنم مقاومت میکنم فقط وفقط بخاطر بچه هام اما این شوهرمن گاوه یا خودشو زده به نفهمی

۵روز زایمان کردم چون رفت وآمدم زیاد اصلا استراحتم ندارم فقط مدام شیاف میزنم بتونم درد رو تحمل کنم طا ...

متاسفم عزیزم

خیلی درکت میکنم

من خودم دخترم ۵۳ روزشه.ب تازگی این روزا رو گذروندم 

انشاالله با سلامتی و دل خوش بچه هات میاری

شوهرت اشنایی نداره با این مسایل وگرنه من تا ۱۰روز اصلا اشکم قطع نمیشد.جدا از همه دردها و سختی ها هورمون ها ریخته بهم.من دخترم بردم واکسن بزنم فقط وایساده بودم گریه میکردم....به خودت سخت نگیر سعی کن فعلا همسرت نادیده بگیری چون الان شرایطی نداری بخوای اونو با خودت همدل کنی.چند روزه دیگه همه چی خود بخود خیلی بهتر میشه.انرژیتو نگه دار برا اومدن بچه هات

من هر لحظه شکر میکنم هرلحظه وساعت. مدام ایت الکرسی وزیارت عاشورا حدیث کسا میخونم امروز پرستار گفت قل ...

اینم بگم بیمارستانا مخصوصا خصوصی همیشه شرایطو یکم بدتر جلوه میدن.البته بچه ها وقتی دوتابودن و زودتر به دنیا اومدن کار درستی کردن گذاشتن دستگاه ولی حالا ی‌پرستار اینطوری گفت تو فک نکن درست ترین حرف عالم زده ممکنه اصلا اونطورم نباشع

نمیدونم نمیفهمه یاواقعا خودشو به نفهمی زده بخدا بزور خودمو کنترل میکنم این ۸ماه سختی کشیدم هردوشون ت ...

عزیزم مردا نفهمن نمیفهمن منم دقیقا تازه شکممو پاره کرده بودن اعصابم خورد بود پسرم تو ان ای سیو بود خودمم سردرد وحشتناک گرفته بودم میزد ب چشمام داد میزدم از درد زیاد روزای خیلی بدی بود برن برنگردن انشالله بچه هاتو بسلامتی میاری خونه این روزای سخت هم تموم میشن 

هردو پسرن محمد ومهزیار

عزیزم بسلامتی خدا حفظشون کنه دختر خالم عین شما بود ودوماه بچه ها دستگاه بودن وهرروز یه استرس به اینا میدادن که یکیشون یه عیبی داره ولی گذشت وحالا هشت سالشونه ودسته گلن ماشاالله ،،میگذره همه این سختی ها،،دوسال دیگه حرص میخوری که چرا اعصابتو خورد میکردی ،باشوهرت صمیمی باش واون رو همدرک کن چون الان خواه نا خواه غم عالم میاد سر دلت و از همه چی زود میرنجی وطبیعی هست زنای تازه زا خیل زود رنج میشن

عزیزم بسلامتی خدا حفظشون کنه دختر خالم عین شما بود ودوماه بچه ها دستگاه بودن وهرروز یه استرس به اینا ...

ممنونم. جانم انشالله همسرم واقعا نمونست تو همه شرایط همراهم پشتم همیشه دعام اینه خدا از عمرم به عمر بچه هام وشوهرم بزاره این ۸ماه انقدر پا به پام بودش و همراهم بود وهست وخواهد بود میدونمم کلی مشغله داره هردومون یجاهایی کم اوردیم اما اصل صحبتش اینه هیچوقت ناامید نشو توکلتو بده بخدا انرژی بد به خودتو بچه ها نده وگرنه بقول خودش من همه زندگیم زن وبچه هامن دیشبم باهم صحبت کردیم قرار شد ارومترباشیم توکل وتوسل به خدا و اهل بیت داریم مثل همیشه تاانشالله بخوشی این شرایطم بگذره صحیح وسلامت دوقلوهامو بیارم خونه 

ممنونم. جانم انشالله همسرم واقعا نمونست تو همه شرایط همراهم پشتم همیشه دعام اینه خدا از عمرم به عمر ...

انشالله بخیر وخوشی با سلامتی همتون کنار همباشید ،افرین باورکن  مردها بیشتر تحت فشارن اگه اخلاقش خوبه حرفشو گوش کن وازش دلگیر نشو بامن هم مینشستی به صحبت حرفهای همسرتون  وبهت میزدم قوی باش ومثبت فکرکن وافکارمنفی رواز خودت دور کن شاد باش تا افسرده نشی زنا زایمان میکنن دایم دنبال غم ودرد واسه خودشون میگردن تا خدایی نکرده افسردگی پس از زایمان بگیرن پس مراقب باش دوست عزیز خدا همه چی رو خوب درست می‌کنه انشالله 

انشالله بخیر وخوشی با سلامتی همتون کنار همباشید ،افرین باورکن مردها بیشتر تحت فشارن اگه اخلاقش خوبه ...

ممنونم خوش قلب جان انشالله مچکر از دعاها وراهنمایی خوبتون