2777
2789

تاپیک قبل گفتم امروز رفتم دوقلوهام رو دیدم الهی دورشون بگردم خدا محافظشون باشه بابت مواد بیهوشی وسوزنای بیحسی دردای سرم چندروز شروع شده جوری که همه جارو تارمیبینم حس میکنم میخوام کور بشم خیلی دارم بخاطر بچه هام مقاومت میکنم به روی خودم نیارم درد بخیه وسرم و اوضاعمو ندیدمیگیرم بخاطر بچه هام که برم ببینمشون چون دلم طاقت دوری نداره امروز بعداز دیدن دوقلوهام توخود بیمارستان درد سرم شروع شد کل بیمارستان دورسرم میچرخید سردردی که خدا نصیب هیچکس نکنه شوهرم پاشو کردتو یه کفش وداد بیداد وغر که تومیری بالای سربچه ها باید باصلوات بری نه گریه کنی نه حالت بدباشه نه فلان کنی توبیجنبه ای ظرفیت نداری دیگه. نمیبرمت خودم میرم میام هرچی بهش میگم سردردم برا سورن ومواد بیهوشی میگه تو رفتی پرستار اونجوری گفت حالت خراب شد و هی غر پشت غر بهش گفتم ولم کن تواصلا نمیفهمی حرف نزن باهام وقتی هیچی نمیفهمی الانم اومدیم خونه من فقط خودمو انداحتم روتخت یکم چشم وا شه روسفره با بابام اینا نشسته فقط غرمیزنه. دلم میخواد فرار کنم برم از خونه ازبس این بیشعور نفهم وخودشو به نفهمی. میزنه ۸ماه سختی منو دید وپا به پام بود. نمیدونم چرا الان نمیفهمه  خدایا خودت بچه هامو زودتر بیارخونه پیشم من طاقت هیچی ندارم طاقت بحث با ادمای بیشعور وبی درکم ندارم 

شاید تو رفتارت اونجور نشون میدی ‌که شوهرتم این و میگه

وگرنه مردی که ۸ ماه پا به پات بوده  صلاحت و میخواد

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ها ،مردا بعد زایمان خانماشون. یه تخته شونو میدن اجاره🙁🙁 حالت بده برو یه سرم وصل کن..

انشالله بچه هات زود میان خونه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
حق داره منم میرفتم اصلا گریه نمیکردم انرژی منفی میدی دیگه

کدوم انرژی منفیه من. تمام روزم با زیارت عاشورا دعا صلوات حتی بالای سر بچه هامم. میرم صلوات وایت الکرسی میخونم تا وقتی برگردم خیلی رک پرستار بهت بگه قل کوچیکت بدون دستگاه نمیتونه نفس بکشه زجرمیکشه میموندی لبخندمیزدی شادی میکردی قطعایا تومادر نیستی یاهستی واز سنگی بعدشم من خودمو مقاوم. گرفتم گفتم بادکترش صحبت میکنم درد سرم شروع شد چشام کاسه خون شد حتی نتونستم درست بچه هام روببینم انرژی منفی چیه تومیگی

ها ،مردا بعد زایمان خانماشون. یه تخته شونو میدن اجاره🙁🙁 حالت بده برو یه سرم وصل کن..انشالله بچه ها ...

انشالله ممنون عزیز 

نمیدونم چرا درکش به صفررسیده اصلا دلم نمیخواد حتی یک کلام دیگه باهاش صحبت کنم چون علنن داره شرایط رو میبینه بازم غرمیزنه

من تو خونه گریه هامو میکردم بعد میرفتم میرفتمم ب بچه میگفتم ک دفعه بعد اومدم میبرمت خونه مث ادم بزرگ ...

کدوم انرژی منفیه من. تمام روزم با زیارت عاشورا دعا صلوات حتی بالای سر بچه هامم. میرم صلوات وایت الکرسی میخونم تا وقتی برگردم خیلی رک پرستار بهت بگه قل کوچیکت بدون دستگاه نمیتونه نفس بکشه زجرمیکشه میموندی لبخندمیزدی شادی میکردی قطعایا تومادر نیستی یاهستی واز سنگی بعدشم من خودمو مقاوم. گرفتم گفتم بادکترش صحبت میکنم درد سرم شروع شد چشام کاسه خون شد حتی نتونستم درست بچه هام روببینم انرژی منفی چیه تومیگی

عزیزم شیاف دیکلوفناک استفاده کن قهوه و نسکافه حسابی زیاد بخور تا مواد بیهوشی از بدنت بره.اره میدونم ...

۵روز زایمان کردم چون رفت وآمدم زیاد اصلا استراحتم ندارم فقط مدام شیاف میزنم بتونم درد رو تحمل کنم طاقت دوری بچه هامو ندارم امروز از صبح حتی نمیتونستم سرمو خم کنم ولی تحمل کردم دیگه رفتم بچه هامو دیدم پرستار درمورد یکی از قل هام یه چیزی گفت دوقطره اشک ریختم اما ایت الکرسی خوندم صلوات فرستادم گفتم. من هردوشونو. میبرم خونه این دوتا معجزن همون حین سردردم شروع شد کل بیمارستان دور سرم میچرخید تارمیدیدم حتی بچه هام رو نتونستم دوباره برم ببینم اصلا نه تواسمون بودم نه توزمین شوهر نفهم منم که تعحب میکنم از این رفتاراش شروع کرد غر زدن حق نداری بیای توباید فلان باشی بیسار باشی بهش گفتم ساکت شو وقتی نمیفهمی چی میگم فقط ساکت شو یه ریز غر زد تا الان دیگه اعصابم. نمیکشه استرس بچه هامو دارم حال خودم بده بخدا انگار مغزم داشت ریش ریش باز میشد اینم هی غرغر وبیفکری

حق داری ولی سخت نکیر سعی کن شاد باشی و خوشحال به خاطر به دنیا اومدنشون ان شالله زودی میان پیشت دخترن ...

من هر لحظه شکر میکنم هرلحظه وساعت. مدام ایت الکرسی وزیارت عاشورا حدیث کسا میخونم امروز پرستار گفت قل کوچیکت. مشکل داره گریه کردم اما بازم سپردم به اهل بیت وخانم فاطمه زهرا واقا ابلفضل گفتم هردوشونو سالم میبرم خونه بازم بابت حالم مقاومت کردم اما دیدم کل بیمارستان داره دورسرم میچرخه تار میدیدم انگار نه تو اسمون بودم نه توی زمین از دیروز سردردام شروع شده 

هرچی بهش میگم ازسردردام میگه نه تو فاز متفی میدی توبیجنیه ای تو فلانی توبهمانی میگم سردردام از سوزن ومواد بیهوشی میگه نه تورفتی پرستار بهت فلان چیزو گفت اینجوری شدی توجنبشو نداری اصلا انگار یه غریبه شد که انگار ن انگار سختی منو تواین ۸ماه دید والان داره شرایط واسترسو ودرد واز من. میبینه اصلا دلم. نمیخواد هیچی باهاش صحبت کنم چون شده یه آدم نفهم به تمام. معنا که فکرمیکنه من باگریه کردن به بچه هامون انرژی منفی میدم وناشکری میکنم

من هر لحظه شکر میکنم هرلحظه وساعت. مدام ایت الکرسی وزیارت عاشورا حدیث کسا میخونم امروز پرستار گفت قل ...

ولش کن بیخیال اصلا اهمیت نده الان فقط تقویت خودت مهمه.  اسم نی نی ها چین