2821
2789
عنوان

پیامای شوهر سابق بیایدلطفا

256 بازدید | 12 پست

شوهرسابقم پیام داده تو اینستا که بزاریدماهی یکبار ده دقیقه توخیابون  بچمو ببنیم التماس کردن اگه نمیزارید ببنیم تاخودمو بکشم منم گفتم‌ماکه مشکلی‌نداریم هزاربار گفتیم بیابچه اتو ببرخودتومادرت گردن نمبگیرید میگید مانمیتونیم بزرگش کنیم شماهم خدارو میخواید هم خرمارو هم میخواید هیچ زحمتی برای بزرگ کردنش نکشیدهم استفاده اشو ببری بیای بچه رو ببینی بچه اتو میخوای بیاببرش وقتی نمیبری الکی پیامم نده خوب گفتم بهش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم

چقدر پرروئه

وظیفه شه خرج بچه شو بده

شغلش چیه

حالا واقعا راضی هستی بچه رو بهش بدی

میتونی ازش بگذری؟؟ 

وزن 70/800 __ 19 بهمن 1404....... هدف اول:70🔒✅...... هدف دوم: 68🔒 ...... هدف سوم: 66🔒 ....... هدف چهارم: 64🔒 ...... هدف پنجم: 62🔒...... هدف ششم: 60🔒

تا ابد اون اقا پدر این بچسبذار ببینتش

چه پدری اون فقط توشناسنامه پدر این بچه است پدری که بخاطر بچه اش ترک نکرده که بچه طلاق نشه پدری که خرجی نمیده پدری که حاضرنیست بچه رو چندروز ببره پیش خودش فقط میخوادماهی ۱۰دقیقه توخیابون ببینه چه پدری 

چقدر پرروئهوظیفه شه خرج بچه شو بدهشغلش چیهحالا واقعا راضی هستی بچه رو بهش بدیمیتونی ازش بگذری؟؟

مادرش ازاول گفت نمیشه احساسی تصمیم گرفت پسرمن خرجی نمیتونه بده منم گفتم باشه اوکی منم نمیتونم بزارم بچه رو ببینه گفت نزار بچه مال مادر بچه ات ارزونی خودت حالا باباش میگه نه میدم خرجی منتهی الان سرکارنمیرم خوب اگه مسولیت حالیش نمیگه بچه خرج داره ۳ ماه هزارتومن خرجی نداده بلندبشه بره سرکار برای چی بیکارم مونده چون به فکرنیست بیکارمیچرخه آمدیم تا ده سال دیگه نرفت سرکار منم بخداشاغل نیستم باکلی خجالت ازخانواده پول میگیرم میدونم باباش پول بده نیست اون معتاد پولش کجا بود سرزندگی بودیم خرجی نمیداد وای به حال الان نه درست آینده ام بابچه خراب میشه ولی عمرا نمیدم منتهی نمیخوام نقطه‌ضعف دستش بدم میدونم اون به هیچ وجه بچه نمی بره مادرش قبول نمیکنه اونم پیش مادرش اینازندگی میکنه 

مادرش ازاول گفت نمیشه احساسی تصمیم گرفت پسرمن خرجی نمیتونه بده منم گفتم باشه اوکی منم نمیتونم بزارم ...

اول با خوندن تاپیکت گفتم چه زن ظالمی،حلالم کن

وحالا که توضیح دادی میگم چ زن عاقل وشجاعی

خوشم اومد از طرز فکرت که کاملا عاقلانه ست ومشخصه سرد وگرم چشیده ای

اصلا نقطه ضعف ندی که اون وقت از همین نقطه نابودت میکنه 

همیشه همینطور توپ وبنداز تو زمینش

ایشاالله بری سرکار

وخوش حالم پسرت باهاته

فردا بچه ت میشه حامیت ومرهم دردات و عصای دستت انشاالله

حضانت دائمش دستته؟ 

وزن 70/800 __ 19 بهمن 1404....... هدف اول:70🔒✅...... هدف دوم: 68🔒 ...... هدف سوم: 66🔒 ....... هدف چهارم: 64🔒 ...... هدف پنجم: 62🔒...... هدف ششم: 60🔒

اول با خوندن تاپیکت گفتم چه زن ظالمی،حلالم کنوحالا که توضیح دادی میگم چ زن عاقل وشجاعیخوشم اومد از ط ...

ممکن هرکدوم ما ی جاهایی قضاوت کنیم یاموردقضاوت قراربگیریم خوش حلالت بله عزیزم حضانت دائمی گرفتم 

ممکن هرکدوم ما ی جاهایی قضاوت کنیم یاموردقضاوت قراربگیریم خوش حلالت بله عزیزم حضانت دائمی گرفتم

خوب کردی

تا وقتی مثل آدم پدری نکرد نذار ببینش مردک شیشه ای

وجودش هم برای پسرت خطر داره

ممکنه شیشه بکشه توهم بزنه

به پسرت آسیب برسونه

تاجای ممکن یه وقت نذاری باهم تنها باشن

خوب کردیتا وقتی مثل آدم پدری نکرد نذار ببینش مردک شیشه ایوجودش هم برای پسرت خطر دارهممکنه شیشه بکشه ...

نه عزیزم اصلا حق دیدن نداره که بخوادتنهاباشن درمقابل نگرفتن مهریه ونفقه گفتم حق نداری ببنیش قبول کرده 

نه عزیزم اصلا حق دیدن نداره که بخوادتنهاباشن درمقابل نگرفتن مهریه ونفقه گفتم حق نداری ببنیش قبول کرد ...

خوب کردی

این مرد خیلی خطرناکه چون شیشه میکشه

2825
2823
2791
2779
2792