2777
2789
عنوان

ارتباط همزمان با دونفر

| مشاهده متن کامل بحث + 3794 بازدید | 176 پست
اسی مواظب باش ایدز در کمینه

اییییششششش 

بچه ها متفرق شید طرف انتحاریه😂🏃🏃

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حد و حدود رو حفظ کردم و میکنمخودشون به شدت عاشق شدن و گفتن صبر میکنن

خودشون اگه بدونن توی چه وضعیتی هستند ،بی شک یک روزم نمیمونن، چون نمیدونن عاشق سینه چاک هستن

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

ایشون کارش اینه دوستان

حبیب دخترونس از نوع لاشی

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

گفتم کلا دارم فکر میکنمولی میدونن زیاد خواستگار دارم

کسی ‌که میگه خیلی خواستگار دارم معمولا خواستگار موجه نداره،کسی که میگه مستقلم معمولا زیر سایه ی استقلال یکی دیگه اس،کسی که میگه خیلی زیبام معمولا دوست داره به زیبایی دست پیدا کنه و زیبا دیده بشه...در کل داشته ها هیچ وقت رک به زبان نمیان.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
من حق ندارم هر دوشون رو درست بشناسم تا تصمیم درست بگیرم؟نمیتونم زودی به یکی بگم بله به یکی بگم نه

شما نزدیک سی سالته ولی از حرفات معلومه رشد روحی زیادی نداری و ....

با یه بنده خدایی رل زدی بهم نزدیک شدین بعد یهو استاد چهل ساله است که زن هم داره اومده میگه من عاشق تو شدم

بعد میخوای به رل اولت خیانت کنی بشی یه زن خونه خراب کن زندگی زن استادت هم بهم بریزی؟!

تو رو خدا از این مدل زندگی توهمی بکشید بیرون.... آی من چقدر خواهان دارم.... آی من خواستگار دارم... آی دنبالم هستن....

این کارا آخر عاقبت نداره.... امثال شما هم درست بشو نیستین...