2777
2789

سلام عزیزای دلم 

تقریبا یکسال پیش این نذر رو شنیدم و جالبی این نذر بیست و یک روزه اینه اگر قرار نباشه توی مسیرش قرار بگیری و اون زمان بهش برسی ناخودآگاه وسط کار وقفه میوفته و نمیتونی انجامش بدی...

اما نذر چجوریه ؟

توسل به بی بی زینب کبری❤️ نیت می‌کنی بیست و یک روز پشت هم(اگر وقفه افتاد از اول شروع کن ) باید حتما با یه  تسبیح خاص که روز اول انتخاب کردی ، هر روزش یک دور صلوات بی وقفه بفرستید (حتما با دست راست تسبیحو دست بگیرید )

قشنگی ماجرا اینه اگر تا روز آخر رسیدی روز بیست و یکم نشونه از حاجتت میبینی یا به خود حاجتت می‌رسی🥺😍

من بار ها انجام دادم و قلبا ایمان دارم بهش 

هر روزی که به حاجتتون رسیدین ۲۱تسبیح تقدیم کنین به هر مسجد ، حرم ،... هرجایی دوست داشتین 🤍✨

انشالله حاجت روایی همه عزیزای دلم🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین تا ۲۱ روز فقط صد تا صلوات بدیم؟؟؟

بله دقیقا 

۲۱روز

روزی یه دور تسبیح صلوات یا همون صد صلوات  با آدابی که خدمتتون عرض کردم🙂✨❤️

هر روز با همون تسبیح و با دست راست انجامش بدین .

قلبی به بانو زینب توسل کنید دست خالی برنمیگردین🥺🤍

انشالله امضای خدا پای تک تک آرزوهات ون❤️

[QUOTE=363193561]بله دقیقا  ۲۱روز روزی یه دور تسبیح صلوات یا همون صد صلوات  با آدابی که خدمتتون عرض کردم ...[/QUOTE

ممنون عزیزم ان شاءالله شما هم به تمام حوائج خیرتون برسی

از امروز شروع میکنم☺️

بدون امضا

@آرزوهام3  

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
@آرزوهام3

سلام 

یک دنیا ممنونم تگم کردید

شروع کردم نذر رو

نمیدونم حکمتش چیه تگم کردید 

ولی دلم روشنه🥲🥲🥲🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من یه روز به کل یادم رفت 

شروع کنم یا بیخیال بشم دیگه؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔