2777
2789

بچه ها به هیچکس نمیتونم بگم ...دوماه تمام التماسمو میکرد شب و روز،ده بار همه چیزو تموم کردم بهش گفتم نمیتونم گفت بهم فرصت بده درستش میکنم اعتمادتو جلب میکنم پای حرفام هستم. به سید بودنش قسم خورد به جون مادرش قسم خورد و من قبول کردم ،منی که توی عمرم با کسی نبودم....یکبار توی این مدت همدیکرو دیدیم کثافت بزور خودشو نزدیک میکرد بهم دست میزد😭من احمقم گفتم دوسم داره اجازه دادم ببوستم.

گذشت و من هیچوقت توی این دوماه اروم نبودم با اینکه همه چیز خوب بود ولی حس شیشمم نمیزاشت رنگ ارامشو ببینم.

اخرش دیروز فهمیدم با یکی دیگه یکساله تو رابطه اس...به دختره ام همه چیزو‌گفتم‌ دوتایی رنگیش کردیم . محل کارش جوریه که من به واسطه دختر خالم میتونم پدرشو دربیارم.دختر خالم بهش پیام داد از ترس ابروش از دیروز داره فقط التماس میکنه ابروشو نبریم . میگه از کار بیکار بشم مادرم دق میکنه مشکل قلبی داره همون مادری که واسه دوست داشتن من جونشو قسم میخورد :))))

حتی اسمشم به هردوتامون دروغ گفته بود این ادم...

باور‌کنم؟ پدرشو درنیارم؟ چجوری تونست با احساسات من بازی کنه؟ بهش گفتم از حرومزادگیته گفت من لاشیم مریضم کمبود دارم تو ببخش 🫠

منم جوابشو ندادم از همه خطاش بلاکش کردم

اگه اروم نشم پدرشو درمیارم کاری میکنم نه تنها اخراج بشه که مامان باباشم تف تو صورتش نندازن دیگه

واقع موندم اون چشما دروغ میگفت؟اونهمه دستمو میبوسید ،چشمامو می بوسید ،اونهمه وقت میزاشت 

دختره ویساشو فرستاد برام دیدم همون حرفایی که به من میزد به اونم میگفت 😭 تهوع دارم از دیروز هیچی نخوردم ...حیف اون احساساتی که خرجش کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه عمرا به هیچ جنس نری اعتماد کنم 

به بدترین شکل ممکن به من خیانت شد

درواقع با من به یکی دیگه خیانت شد😭

اخه لامصب تو که حالت با اون دختر خوب بود ،دختربه اون خوبی چرا اومدی دنبال من زندگی منو سیاه کنی؟

مرگت چی بود؟ دنبال چی بودی لاشی😭

الهی💔

کاش نمیرفتی داخل رابطه باهاش و کاش دستش بهت نمیخورد ولی حالا که خورده

به جاش تجربه کردی و یاد گرفتی 

و من اگ جات بودم ابروشو میبردم 

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

چی ازش دیده بودی که آرامش نداشتی

موقع چت شبا توی صفحه چت نمیموند 

فالورای دخترش سه چهارتا بودن بین ۱۰۰۰نفر 

هیچکدومو گردن نمیگرفت فکر میکرد فامیلن ،و اینکه رلش وقتی دید منو فالو کرده بهم ریکوئست داد که از اونجا شک کردم

وگرنه ۲۴ساعته دردسترس بود 

هیچوقت هیچ سوتی ای نداد 

موقع چت شبا توی صفحه چت نمیموند فالورای دخترش سه چهارتا بودن بین ۱۰۰۰نفر هیچکدومو گردن نمیگرفت فکر م ...

😭😭😭

هی خدا دیگ بهش فکر نکن عزیزم

ارزش نداره

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

الهی💔کاش نمیرفتی داخل رابطه باهاش و کاش دستش بهت نمیخورد ولی حالا که خوردهبه جاش تجربه کردی و یاد گ ...

تنها پشیمونیم همینه

باورت میشه انقدر ازش سرتر بودم خودش باورش نمیشد من باهاش اوکی شدم هرروز میگفت خداروشکر توزندگیمی

اون دختره ازش بزرگتر بود ولی حتی پولم بهش میداد من موندم مرگ پسره چی بود اومد منو بدبخت کرد

تنها پشیمونیم همینهباورت میشه انقدر ازش سرتر بودم خودش باورش نمیشد من باهاش اوکی شدم هرروز میگفت خدا ...

لاشین خیلیاشون 

مرگشون همینه آدم نیستن

این دورانم میگذره گلم