2777
2789
عنوان

قرص اسپیرونولاکتون و پریودی طولانی مدت

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 53 پست
سلامبه شما برای چی داده؟به منم دادهمن روز هشتم نهمم هست،‌ ولی ببخشید به شکل خشک شده ازم میاد هنوز، ن ...

ب شما چی داده دیگه؟؟

ن من دکتر پوست برام نوشته خود اینو داده

قرص جلوگیری هم ک اصلا بهم نمیسازه یعنی بعد از زایمانم اینجوریم کرد

وگرنه قبلش میخوردم مشکلی هم نداشتم

سلامبه شما برای چی داده؟به منم دادهمن روز هشتم نهمم هست،‌ ولی ببخشید به شکل خشک شده ازم میاد هنوز، ن ...

پس شما هم طولانی شده پریودتون باهاش؟؟؟

چ بدکوفتیه دلم میخواد بشینم گریه کنم🥺🥲🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خونریزی هست یا لکه ؟؟؟

ب نظرتون ولش کنیم؟؟؟

شما از دکترتون نپرسیدی میشه ولش کرد تو پریودی یا نه؟

برای من انقد خونریزیم و کم کرده بود ینی اولاش ک اصلا نمیومد اینم کلی دمنوش و بابونه خوردم تا روز پنجم ششم ی کم شروع شد 

حالا میگم چ غلطی کردم قطع نمیشه دیگه

این قرص رو برای چی میخوری؟ اینو با یک قرص مثل سپروترون کمپاند میدن که پریودی بهم نریزه

من ک بدبختی نمیتونم  با قرص جلوگیری بخورم؟

میگم بیشتر ب هم نمیریزم قطعش کنم دوباره پریودیم ک ول شد شروع کنم؟؟؟

نه دیگه چند روز مشکلی نداره من همیشه موقع پریود شدن قطع میکنم

شما دکترت گفته بود ک قطع کنی؟ یا خودت قطع میکنی

الان دیدم تو پرسش و پاسخ ها دکترا نوشتن قطع نکنین تو پریودی چون بیشتر ب هم میریزه

ولی بار روانیش اینجوری خیلی زیاده

ک ول نمیشه پریودی آدم باهاش

ولی خیلیا هم نوشتن دکترمون گفته ک قطع کنین

شما دکترت گفته بود ک قطع کنی؟ یا خودت قطع میکنیالان دیدم تو پرسش و پاسخ ها دکترا نوشتن قطع نکنین تو ...

من خودم راستش دارم سرخود میخورم زمانی که دکتر با قرض ضد بارداری میداد هم نمیخوردم چند روز پریود رو 

در هر صورت یا دکترت مشورت کن 

برای من انقد خونریزیم و کم کرده بود ینی اولاش ک اصلا نمیومد اینم کلی دمنوش و بابونه خوردم تا روز پنج ...

من همون روز باید میشدم و شدم و باهاش قرص رو‌میخورم

منتها من اصلا تاالان لکه بینی نداشتم. با این قرصا پیدا کردم

من خودم راستش دارم سرخود میخورم زمانی که دکتر با قرض ضد بارداری میداد هم نمیخوردم چند روز پریود رو د ...

ز زدم امروز بهش منشی گفت بکن ۲۵ از ۵۰نمیرونماز خودش گفت یا پرسیده بود از دکتر

گفت قطعش نکن

ب نظرت اصلا ۲۵ تاثیر داره؟؟؟من امروز روز نهمم هستولی قشنگ دستمال میکشم داخل خونیه🥺🙁خیلی بد کوفتیه

۲۵ هم اثرگذاره حتی اگر همیشه ۲۵ بخوری! شما که فقط دکتر گفته روزهای پریود درسته ؟

راستی برای ریزش میخوری یا جوش ؟