2777
2789
عنوان

قرص اسپیرونولاکتون و پریودی طولانی مدت

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 53 پست
۲۵ هم اثرگذاره حتی اگر همیشه ۲۵ بخوری! شما که فقط دکتر گفته روزهای پریود درسته ؟راستی برای ریزش میخو ...

اره

بعد ب نظرت بدتر ب هم نمیریزم؟

روزای پریود ۲۵ بعد دوباره ۵۰

میترسم بدتر از این ب هم بریزممم

۲۵ هم اثرگذاره حتی اگر همیشه ۲۵ بخوری! شما که فقط دکتر گفته روزهای پریود درسته ؟راستی برای ریزش میخو ...

من از اونور ک هشت نه روز پریود بودم از اینور هم الان ۲۱ پریودیم هست لک دارم میبینم و جوش زدم..🙁فک کنم دارم پریود میشم ینی با اسپرونولاکتون ۵۰ پریودیم شده سه هفته ای یه بار 🙁🙁خیلی بده 

انگار همش پریودممم خب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اونور ک هشت نه روز پریود بودم از اینور هم الان ۲۱ پریودیم هست لک دارم میبینم و جوش زدم..🙁فک کنم دارم پریود میشم ینی با اسپرونولاکتون ۵۰ پریودیم شده سه هفته ای یه بار 🙁🙁خیلی بده 

انگار همش پریودممم خب

من برای جوش دارم میخورم

ب نظرت چیکار کنم اگه لک شد پریود بکنم ۲۵؟ 

بدتر نمیشم؟؟؟

وای منم قرص ال دی خوردم 14 روز پریود بودم دیوونه شدم رحمم نازک شده بود

چیکار کردی بعد؟؟

مخصوصا کسی ک متاهلههه 

من انقد عصبی بودم الانم خیلی زورم میگیره 

میگم کاش ولش کنم

من با اسپیرونولاکتون ۱۰۰ دقیقا اینجوری بودم ک ۸ روزی ی بار پریود میشدم

الان هم تازه یک ماهه و خرده ای هست شروع کردم اگه دیدم ک هی میخواد سه هفته ای کنه پریودم و 

ولش میکنم چیههه🙁🙁🙁

چیکار کردی بعد؟؟مخصوصا کسی ک متاهلههه من انقد عصبی بودم الانم خیلی زورم میگیره میگم کاش ولش کنممن با ...

هیچی چون متاهلم قرص ال دی میخورم که پریود نشم ، شوهرم دیگه عادت کرده همش پریودم ، دکتر هم رفتم قرص استرادیول والرات و آمپولش رو داد ولی فایده نداشت 

ینی دقیقا ۳۰ روزی ی بار پریود میشی؟اولاش هم همینطور بود؟ اولایی ک شروع کرده بودی؟؟؟

آره ببین من چند ساله دارم اسپرو میخورم یک سری با ضد باردارای یک سری تنها یک سری قطع کردم الان شش هفت ماهه با متفورمین میخورم ( سرخود ) و تنظیم هست همون ماهی یک بار حالا خیلی حسابش رو دقیق ندارم مثلا ۲۸ روز یکبار هست یا ۳۰ روز ولی همون ماهی یک بار بدون لک بینی 

چیکار کردی بعد؟؟مخصوصا کسی ک متاهلههه من انقد عصبی بودم الانم خیلی زورم میگیره میگم کاش ولش کنممن با ...

باید باهاش ضدبارداری بخوری نخوری همینه 

من اگر اسپیرو قطع کنم مو ندارم جوش هم میزنم 

آره ببین من چند ساله دارم اسپرو میخورم یک سری با ضد باردارای یک سری تنها یک سری قطع کردم الان شش هفت ...

چرا با متفورمین؟؟؟؟ قند دارین؟؟؟

متفورمین ک تنظیم نمیکنه 

شما بدنت دیگه بهش عادت کرده احتمالا