2777
2789
فداتشم عزیزدلم حرفات خیلی ارومم کرد ایشالا خدا بهت یه بچه ی خوب بده وگرنه بچه ی بد پیرت میکنه دیگه ا ...

ممنونم عزیزم اینارو گفتم که بدونی هیچکی بدون غصه نیست فقط نوعش فرق داره

نه نداره

مطمئنی ؟

رفلاکس پنهان چی ؟

این چیزی که میگی من فک میکنم رفلاکس پنهان داشته باشه

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا نمیگیره تایک ماهگی فقط میخورد دیگ نخورد الانم تو بیداری اصلا نمیخوره وقتی خوابه میخوره

اگر اولش میگرفت ممکن بود باد تو معدش جمع بشه ولی اینجوری که هیجی . 

اشکال نداره از ۶ ماهگی میتونی غذای کمکی بدی شروع کن .

از دکترشم بپرس اکر لازمه بازم مارک شیرشو عوض کن 

هر وقت اروم شدی خواسته هاتو که اینجا گفتی به همسرتم با ارامش بگو . هر چند مردا درکشون خیلی پایینه مستقیم هم بگی دو سه روز یادشون میمونه اما بگو 

ادم بعد بچه دار شدن تا بیفته رو روال زندگی کم کم دوسه سال طول میکشه بازم نمیشه نفس راحت کشید 

پسر دومی من الان 3سال و هشت ماهشه یک ساله دارم جیش و پی پی میشورم داغون شدم 

شوهرم اومد پیشم ولی بهش محل ندادم باز رف🤦🤦خیلی داغونم خیلی

خب الان تو برو 

میدونم منم این روزا و تجربه کردم 

یه بغل و ببخشید بگو 

بعدشم بگو خسته شدم،هنوز به این شرایط عادت نکردم و

فلان خسته میشم،کسی نیست بچه رو یک ساعت بگیره منم استراحت کنم....طول می‌کشه عادت کنم...ولی همه رو با لحن آروم بگو تا احساس ناراحتی و پشیمونی کنه😐🤣

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من خودم یه فرزند دارم که تماام زندگی و امید قلب و نور چشمم هست 

ولی واااقعاااا پروسه ی بچه بزرگ کردن به شدت مزخرف و فرسایشی و نابود گره 

من که دیگه حاضر نیستم بچه بزرگ کنم 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

من خودم یه فرزند دارم که تماام زندگی و امید قلب و نور چشمم هست ولی واااقعاااا پروسه ی بچه بزرگ کردن ...

منم بقرانوقتی که پسرم خوشحاله رو چشام میزارمش میخوام بمیرم براش ولی گاهیی هم که اینجوری بده میخوام خودکشی کنم از دستش