2777
2789
به شوهرم گفتم من ازونموقع بچه رو به بدبختی شیر دادم بزار منم مثله تو ۵دقه گوشیمو بردارم بعدش میرم بع ...

هرکی یه جوره. مثلا من صبح تا صبحانه آماده نکنم و تخت مرتب نکنم سمت گوشی نمیرم

پزشک کوچولو🩺📚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقد حالم بده فکرمیکنم خیلی تنهام از مامانو خواهرمم دورم یه شهر دیگ ازدواج کردم،فکرمیکنم هیشکی درکم ...

فقط اینو بدون که میگذره،واسه داشته هات شکرگذاری کن خدا کم کم حال خوبتو بهت برمیگردونه،کتاب بخون اگه معتقدی نماز بخون دعا بخون،و در آخر اینو بدون هرکسی تو زندگیش یه مشکلی داره الان مثلا من به هزار راه زدم بارداربشم چندماهه اقدامم ولی نمیشم باید حال خودموشوهرموبدکنم؟نه باید بلندشم از جام روزای خوب میرسه زندگی جریان داره،به وقتش گریه کردم داد زدم با شوهرم بداخلاقی

کردم ولی دائمی نبوده بعدش ازجام بلندشدم تو هم بلندشو در گوش بچت بگو واسه مامان دعاکن 

کلا بد خوره شیشه رو از دوماهگی مک نزده فقط تو خواب کدگیجه مک میزنه شیشه و شیرخشکم عوض کردم بازم همین ...

رفلاکس نداره؟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

فقط اینو بدون که میگذره،واسه داشته هات شکرگذاری کن خدا کم کم حال خوبتو بهت برمیگردونه،کتاب بخون اگه ...

فداتشم عزیزدلم حرفات خیلی ارومم کرد ایشالا خدا بهت یه بچه ی خوب بده وگرنه بچه ی بد پیرت میکنه دیگه از خودتم فراموش میکنی 

هزارتا فکرو خیال دارم سعی میکنم بخوابم ولی نمیشه...

خب خودت پیش قدم شو 

برای آشتی 

همسرتم خواسته باهات شوخی کنه 

خبر از حال تو نداشته 

خیلی آروم میتونی الان بهش توضیح بدی 

حالا آسمون نمیاد زمین یه ببخشید هم بگی بهش 

حداقل آرامش داری....فکرت از اون سمت راحته

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨