2777
2789
عنوان

احتمال بارداری با بتای ۳۱ هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4150 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مرسی عزیزم کمی از نگرانی درم آوردی فقط ۴۸ ساعت بعد برم زود میشه؟

نه حتی اگه ۲۴ ساعت بعد بری هم میشه هر بیست و چهار ساعت باید عدد بتات دوبرابر روز قبلش باشی میگم چند روز بعد که استرش اذیتت نکنه . خیالتم راحت باشه فقط اولاشه خیلی مراقب باش

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام
نه حتی اگه ۲۴ ساعت بعد بری هم میشه هر بیست و چهار ساعت باید عدد بتات دوبرابر روز قبلش باشی میگم چند ...

باشه

فردا میرم نتیجه رو میگم که بعدا دوستان استفاده کنن

منظورتون چه جور مراقبتی هست خانومی؟

باشه فردا میرم نتیجه رو میگم که بعدا دوستان استفاده کنن منظورتون چه جور مراقبتی هست خانومی؟

چون فعلا نمیدونی جنین لانه گزینیش چجوره . شرایطش اوکی یا نه بهر نزدیکی نداشته باشید تا ۸ هفته . کار سنگین نکن . حالا که از اولش میدونی حامله ای شروع کن برای هوش جنین مواد غذایی لازم رو بخور . میتونی از نت دربیاری .به شدت به خودت و اعصابت مسلط باش چون این سه ماه آدم خیلی تحت تاثیر هر حرف و حرکتی قرار میگیره . میوه بخور . سعی کن بیشتر بخوابی حداقل ۸ ساعت در ۲۴ ساعت شبانه روزی چون بیشترین رشد جنین زمانی که مادر خوابه . حتی اگه مشکلی نداری طول روز هم یه چرت بزن حتما . اسیدفولیک ۵ درصد بخور روزی یدونه . حتما حتما لباس زیرت رو هر روز عوض کن. اگه برات مقدور از توالت فرنگی استفاده کن . نیازی نیست تو سه ماهه اول خیلی تحرک داشته باشی . خودت رو خسته نکن اصلا . تا ۴ ماهگی که جنین در محوطه لگنی قرار داره اشکالی نداره به پشت بخوابی یا حتی اگه یه وقتی رو شکم خوابیدی باز ایرادی نداره سعی کن نشه ولیکچون اولاشه ادم عادت نکرده . عزیز تا ۱۳ هفته هر یک روز یا سرعت لاک پشت حرکت میکنه . به شدت خسته میشه آدم کتاب بخون خودت رو سرگرم کن و لذت ببر . سعی کن مسافرت نری ، موتور اینا هم اصلا سوار نشو 

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام
چون فعلا نمیدونی جنین لانه گزینیش چجوره . شرایطش اوکی یا نه بهر نزدیکی نداشته باشید تا ۸ هفته . کار ...

ممنون از اطلاعاتت

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

استارتر احتمالا لقاحت دیر صورت گرفته که بتات پایینه

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
به منم بعدا دکتر گفت چون لقاحت دیر تر بوده اینقدر کم بوده عددت منم دیگه تیتر ندادم چون خورد به عید ...

مبارکه

اسمشو چی گذاشتین

انشاالله نامدار بشه

بچه ها امروز بعد ۴۸ ساعت دوباره رفتم همون آزمایشگاه بتام طی ۴۸ ساعت از ۳۱ به ۱۵۰ رسیده بود 

فردا میرم دکتر ببینم نظرش چیه

اما دیگه فک کنم مثبته .به نظرتون خوب بالا نیومده؟