2821
2789
عنوان

یکی دو روز پیش رفتم دکتر زنان

343 بازدید | 20 پست

یکی و دیدم خیلی تعجب کردم نمی‌دونم برا من عجیب بود یا کلا عجیب بود ۲۱ سالش بود یه دختر ۳ ساله داشت الآنم آی وی اف کرده بود اینهمه اذیت و دارو و بدبختی و پانکچر یه دختر ۲۱ ساله فقط برا اینکه شوهرش پسر میخواست و هیچ مشکلی هم نداشت فقط برا اینکه بچش پسر باشه آی وی اف کرده بود 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آبجی من تو قم پرونده دارم و هنوز وارد سیکل نشدم ماه دیگه سونو واژینال دارم اگه خوب باشه امید خدا میرم تو سیکل عزیزم من شهرستان خرم آباد هستم راهم هم دوره الان اگه باردار شدم دوست ندارم تو شهر خودم ب دنیا بیاد دوست دارم تو قم ب دنیا بیاد الان سوالم اینه من بعد از انتقال میخام برگردم شهرمون میتونم تو شهرستان بهداشت برم بعد تو قم بچمو ب دنیا بیارم 

آبجی من تو قم پرونده دارم و هنوز وارد سیکل نشدم ماه دیگه سونو واژینال دارم اگه خوب باشه امید خدا میر ...

آره زن داداشم شیراز پرونده بهداشت داشت دو ماه به زایمان اومد همدان و اونجا کارهای بهداشتیش انجام شد ولی کرمانشاه زایمان کرد بعدش واکسن بچه هم دو ماهگی همدان زد بقیه واکسن ها برگشت بندر انزلی کلا ربطی ندارع هر جا باشی 

2825
2823
2791
2779
2792