2777
2789
عنوان

چطوری چادر سرم کنم آخه 🥲

488 بازدید | 25 پست

سه ساله میخوام سرم کنم ولی نمیکنم 

همش میگم بزار خوشگلتر بشم بعد🥲😂

ولی نمیشه که نمیشه

البته نمازامم منظم نیست

کلا زندگیم خیلی بهم ریخته لطفا برام دعا کنید🥲🤍

الان یک عده میان میگن خب سر نکن!

متوجه نیستند کسی که دغدغه اش اینه، دلش میخواد راهنمایی بشه که چطور دل بکنه از زیبایی ظاهری و چادر سرش کنه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یک عده میان میگن خب سر نکن!متوجه نیستند کسی که دغدغه اش اینه، دلش میخواد راهنمایی بشه که چطور د ...

وقیقا عزیزم🥲 رفته بودم نمایش درباره ی شهادت خانم بود 

از اول تا آخر اشک ریختم ... 

واقعا من دلم میخاد از ته قلبم دلم میخاد 

الان یک عده میان میگن خب سر نکن!متوجه نیستند کسی که دغدغه اش اینه، دلش میخواد راهنمایی بشه که چطور د ...

خب چه ربطی داره نه اتفاقا سلیقه ها متفاوته خودشون که دوست دارن چادر سر کنن خب اینکارو بکنن .

اسی جان شما هر جوره زیباییی فقط اعتماد به نفس نداری که تقویتش کن 

چادرم سرت کن شاید اتفاقا الان قراره بهت خیلیییی بیاد و تو خودتو به حد کافی زیبا نمیبینی که مطمئنم زیبایی 

دیروز خونه یکی از فامیلا روضه بود بعد یکی از سخنران ها خانم بود ، میگفت جو جامعه جوری شده که خیلی کم هستن افرادی که چادر سر میکنن ولی شماهایی که دارین حرف منو میشنوین اگه چادری هستین هیچ وقت چادرتونو زمین نزارین و وصیت کنید که بعد مرگتون چادرو تا کنن بزارن رو سینتون ، بعد اون دنیا به حضرت زهرا بگید که من به خاطر شما چادرمو زمین نزاشتم چون الگوم شما بودین و ازش شفاعت بخواین . 

من اکثرا چادری هستم ولی یه جاهایی هم مانتویی میشم البته بازم حجابمو حفظ میکنم ، از وقتی اینو گفته دیگه میخوام همیشه چادر بپوشم و هیچ وقت زمین نزارم 

بیشتر از قبل چادرمو دوست دارم 

شما راهنمایی کن بجای سخنرانی

شما برو بیرون از تاپیک، من راهنمایی شون میکنم...

میگن حرف رو بنداز وسط صاحبش برش میداره!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...