2777
2789
عنوان

چطوری چادر سرم کنم آخه 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امشب بیرون رفتم جادرم رو نپوشیدم ی کاپشن خیلیییی کوتام پوشیدم. برا منی ک اولین بار بود این تیپ خی ...

من برعکس حس میکنم برای بقا و زنده موندن نیاز به حجاب و چادر دارم هر چند سخت هم هست

منم تازه چادری شدم با همه ی سختی هاش خیلی شیرینه واسم.خیلی بی حجاب بودم ولی آرامش نداشتم و انرژی منفی نگاه های هیز راحتم نمیذاشت.کم کم باحجاب شدم دیدم هنوز راضی نیستم و چادر انتخاب کردم.آرامشی که دارم وصف ناپذیر هستش و تا ابد حفظش میکنم به امید خدا

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

قبلا ایطور بوذم ی مدتی هست دوس دارم مثل بقیه باشم باز و راحت

حسم بهم میگه به زودی دلت واسه چادرت تنگ میشه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

قربونت برم اینکه عشق به حجاب و نماز و .. داری یعنی خدا داره صدات میکنه.یعنی خدا نگاهش روته.یعنی خدا دستشو سمتت دراز کرده.دلت میاد بی جواب بزاری این دعوت رو؟❤️

شیطان برات مانع تراشی میکنه که انجامش ندی.

بیشتر از این ننداز عقب این کار خیر رو.

زیبایی در وجود پاک خدا و راه خدا هست جانم🥺❤️

وجودت سراسر نور حق ان شاء الله.

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

قربونت برم اینکه عشق به حجاب و نماز و .. داری یعنی خدا داره صدات میکنه.یعنی خدا نگاهش روته.یعنی خدا ...

وای مرسی عزیزدلم خیلی دوست دارم 🥲🤍

دقیقااا:) خالم خوب شد با کامنتت عزیزم :)

وای مرسی عزیزدلم خیلی دوست دارم 🥲🤍دقیقااا:) خالم خوب شد با کامنتت عزیزم :)

قشنگم دیگه اجازه نده زمان از دستت بره.پاشو یه یا الله بگو.با خدا عهد ببند و اولین قدم رو بردار.بقیه قدم ها رو خدا به سمتت میاد.دستتو بزار تو دستای مهربونِ خدا🥺❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)