2777
2789
عنوان

با این پسر ازدواج می کنید

414 بازدید | 11 پست

من توی کارشناسی با یه پسری دوست بودم که از لحاظ خوب بود اخلاقی و خانوادگی و مالی فقط چهره اش به دلم نمی نشست به خودشم گفتم ولی ادامه دادم بلکه این مشکل حل بشه ولی نشد و ما جدا شدیم حالا اومده و می گه می خواد بیاد خواستگاری و توی این سه سال هیچ دختری به چشمش نیومده ...من با آدم خوش چهره توی رابطه رفتم ولی خیلی بی اخلاق بودن به نظرتون چشمم رو روی قیافه ببندم؟ آخه هرکی ما رو باهم می بینه می گه تو چه طوری با ایشون تو رابطه بودی؟ یا قید ظاهرو کلا زدی؟ پیشنهاد دیگه نداشتی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به دلت ذره ای ننشسته باشه بعدا این قضیه مثل موی دماغ ازارت میده

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اگه اصلن بدلم نشینه و جوری باشه دیگران مسخره کنن قبول نمیکنم . قطحی شوهر نیومده که با هر عجوبه ای آ ...

آخه می دونید من با کسی که کراش کل دختر اطرافمم بود توی رابطه رفتم ولی پسر خوشگل برای مردمه مدام باید حواسم می بود بقیه کرم نریزن....از طرفی خودشم خودشیفته بود....نمی دونم چی کار کنم چندماه دیگه ۲۶ سالم می شه و حس می کنم اگه ایشونو رد کنم دیگه کسی این این همه سال عاشقم مونده پیدا نمی کنم

آخه می دونید من با کسی که کراش کل دختر اطرافمم بود توی رابطه رفتم ولی پسر خوشگل برای مردمه مدام باید ...

برای یه ازدواج پایدار و خوب مرد باید عشقش بیشتر باشه و خب همه روان‌شناس‌ها میگن مردی رو انتخاب کنید که عاشقتون باشه . اما خب بالاخره نمیشه به هرکسی بله گفت . بنظر من برای پسر اول ملاک شغل و موقعیت اجتماعیشه . دومین چیز قدشه . اگه این دوتا اوکی هست بنظرم میشه وارد آشنایی شد . این پسری که راجبش حرف میزنی خیلی زشته ؟ اگه موقعیت مالیش خوبه بنظرم‌ یه شانس بده . منم یه تجربه بد راجب پسر خوش قیافه دارم . بخاطر همین ترجیح میدم شوهر آینده ام خوش قیافه نباشه