2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخور اکالیپتوس

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

دادم اصلا اثر نکرد

باید چن روز مداوم بدی 

و سینوسات کلا نرم بشه و عفونت بریزه بیرون 

بنظرم دو هفته انجام بدی و تخلیه کنی خیلی سبک میشی .مخصوصا اگر کهنه نباشع

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

باید چن روز مداوم بدی و سینوسات کلا نرم بشه و عفونت بریزه بیرون بنظرم دو هفته انجام بدی و تخلیه کنی ...

عزیزم کهنه س اتفاقا

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
عزیزم کهنه س اتفاقا

حیف الان دغدغه م چیز دیگه س وگرنه میشستم کلی راه حل میگفتم 

جوری ک اگ سینوزیتم عود کنه برام مهم نیس و در مقابل مشکلم هیچ اهمیتی نداره 

ولی بخور خوبه و حتی روغن سیاهدانه 

فقط باید تو اون مدت تخلیه بشه تا یکی دوسال راحته

ولی اگر بخواد کواموکسی کلاو بخوره هعی چن وقت یبار بازم عود میکنه 

حیف الان دغدغه م چیز دیگه س وگرنه میشستم کلی راه حل میگفتم جوری ک اگ سینوزیتم عود کنه برام مهم نیس و ...

عزیزم منم مثل تو مشکلی دارم که دنیامو سیاه کرده 

مریضم هستم 

سرم گرم میکنم و فقط امیدم خداست

عزیزم منم مثل تو مشکلی دارم که دنیامو سیاه کرده مریضم هستم سرم گرم میکنم و فقط امیدم خداست

ان شالله مشکلت حل شه و دری باز بشه روت 

برا سینوزیتتم فعلا مسکن بخور

ولی بهتره تخلیه کنی روغن سیاه دونه بریز تو بینی ت 

راهشو باز میکته و میریزه بیرون چرک و عفونت و سردردات خوب خوب میشه 

ان شالله مشکلت حل شه و دری باز بشه روت برا سینوزیتتم فعلا مسکن بخورولی بهتره تخلیه کنی روغن سیاه دون ...

انشالله مشکل شماهم حل بشه😘

روغن سیاه دانه ریختم اثر نداشته 

انشالله مشکل شماهم حل بشه😘روغن سیاه دانه ریختم اثر نداشته

باید مداوم بریزی و گرم کنی تا مجرای بینی ت باز بشه 

باید هر روز بخور رو بدی و سرت رو ببندی و بخوابی تا گرم باشه .و این کارا رو کنی تا نرم بشه و راه بینی ت باز بشه 

اون موقع س ک عقونت ها میریزه بیرون و راحت میشی تا چن سال

من اولسن سالی ک فهنیدم این کارو کردم خیلی  عفونت تخلیه شد و تا چن سال راحت بودم 

فقط باید مداوم بریزی تا چن روز تا راه بینی ت باز بشه عزیزم 

یبار سختی شو بکش و تا مدت طولانی راحت باش

باید مداوم بریزی و گرم کنی تا مجرای بینی ت باز بشه باید هر روز بخور رو بدی و سرت رو ببندی و بخوابی ت ...

ممنون عزیزم