2777
2789
عنوان

10 آذر روز جهانی ایدز

188 بازدید | 20 پست

روز جهانی ایدز از سال ۱۹۸۸ به منظور افزایش بودجه‌ها و افزایش آگاهی، آموزش و مبارزه با تبعیض‌ها به اول دسامبر (برابر ۱۰ آذر) هر سال اطلاق می‌گردد و هر ساله برای این روز، شعار خاصی نیز در نظر گرفته می‌شود. هدف عمده از این کار این است که به عموم مردم یادآوری شود کهHIV از بین نرفته‌است و هنوز کارهای زیادی است که باید انجام شود.

شعار روز جهانی ایدز از ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ «Getting to zero» بوده‌است.

• به صفر رساندن مرگ ناشی از ایدز
  • به صفر رساندن برچسب و تبعیض
  • به صفر رساندن مبتلایان جدید

در روز جهانی ایدز مردم لباس‌های شان را به روبان قرمز مزین می‌کنند تا توجه و مراقبت در برابر HIV و ایدز را متذکر شده و به دیگران یادآور شوند که تعهد و پایبندی و حمایت آنها مورد نیاز است.

💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝

شعار روز جهانی ایدز 2017 :
افزایش اثربخشی از طریق شفاف سازی، پاسخگویی و مشارکت عمومی🧣
Increasing Impact through Transparency, Accountability, and Partnerships🧣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم فردا همايش داريم به مناسبت روز جهاني ايدز

كلي استرس دارم

با وجود اينكه اعضاي انجمن موافق هستند و مصوب شده ولي خب معمولا يه سري از اولياء هميشه بعد از اين مدل همايش ها شاكي و طلبكار ميشن

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
ما هم فردا همايش داريم به مناسبت روز جهاني ايدز كلي استرس دارم با وجود اينكه اعضاي انجمن موافق هست ...

مهم نیست بالاخره مردم باید آگاه شن

قربونت کم پیدایی .من یه مدته زیاد میام .بازم معتاد شدم   

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.