2777
2789
عنوان

10 آذر روز جهانی ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 20 پست
ما هم فردا همايش داريم به مناسبت روز جهاني ايدز كلي استرس دارم با وجود اينكه اعضاي انجمن موافق هست ...

بعضی از مردم ما دوست دارن عین کبک سرشون تو برف باشه در حالیکه تو یک قدمیه خانواده اشونه 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
قربونت کم پیدایی .من یه مدته زیاد میام .بازم معتاد شدم    

اره دوبار این جا جیز شدم فعلا کمتر میام کارام هم خیلی زیاد شده رسما دارم قاط می زنم 

الانم عذاب وژدان دارنم این جا دارم چت می کنم.

💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دوباره این جا جیز شدم فعلا کمتر میام کارام هم خیلی زیاد شده رسما دارم قاط می زنم  الانم عذ ...

موفق باشی .

من فعلا بیکارم تقریبا خخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بعضی از مردم ما دوست دارن عین کبک سرشون تو برف باشه در حالیکه تو یک قدمیه خانواده اشونه 

دقيقا دسترسي به خيلي از مسائل از طريق مجازي براي دختران دبيرستاني ميسر هست

خيلي هاشون هم ممكنه توي رابطه باشند

ولي هر وقت مدرسه يك پزشك يا سخنران رو دعوت ميكنه اونا فقط يك قسمت از سخنراني رو شات ميگيرن و بولد مي كنند و جبهه ميگيرند كه چرا اين بحث ها اصلا مطرح ميشه

چشم و گوش ها باز ميشه و.......

خستگي به تنمون ميمونه

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.