2777
2789
خب چرا میخوایی طلاق بگیری؟

همسرم خیلی سرده اخلاقش ۷ ساله ازدواج کردیم هیچوقت محبتی نکرده بهم با خانوادم هم خیلی خیلی سرده  اصلا خونه پدرم نمیاد رفت و‌آمد نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم خیلی سرده اخلاقش ۷ ساله ازدواج کردیم هیچوقت محبتی نکرده بهم با خانوادم هم خیلی خیلی سرده اصلا ...

اگه فقط این اخلاقش دارع اذیتت میکنه 

بنظرم اول سعی کن ازش بپرسی حرف بزنی 

دلیلشو پیدا کنی 

بعدا 

اگه فقط این اخلاقش دارع اذیتت میکنه بنظرم اول سعی کن ازش بپرسی حرف بزنی دلیلشو پیدا کنی بعدا

با حرف زدن درست نمیشه خیلی مغروره وضع مالیش خوبه بخاطر این بت هیچ کس اعتنا نمیکنه در واقع ادب نداره 

با حرف زدن درست نمیشه خیلی مغروره وضع مالیش خوبه بخاطر این بت هیچ کس اعتنا نمیکنه در واقع ادب نداره

اگه اذیت میشی جدا شو 

مگه چقدر میخواییم تو این دنیا زندگی کنیم 

عمرتو به باد نده زنو محبتو درکه که سردا نگه میداره 

چند سالته عزیزم ؟

تو که موقعیتت خوبه چرا داری اینهمه سردیو تحمل میکنیو خودتو افسرده می‌کنی

فقط بخاطر حرف فامیل ، باور میکنی از شوهرم متنفرم آرزوی مرگش رو دارم ولی از حرف اطرافیان میترسم بدتر افسردم کنن

فقط بخاطر حرف فامیل ، باور میکنی از شوهرم متنفرم آرزوی مرگش رو دارم ولی از حرف اطرافیان میترسم بدتر ...

ول کن حرف فامیلو توروخدا

مگه فامیل تا حالا اومده بگه مشکلت چیه 

یا اصلا براشون مهمه 

یا نونو نمکت از فامیل میاد 

خودت برا خودت مهم باشه ول کن حرف بقیه رو گناه داری خب

ول کن حرف فامیلو توروخدامگه فامیل تا حالا اومده بگه مشکلت چیه یا اصلا براشون مهمه یا نونو نمکت از فا ...

بهترین موقعیت های شغلیم رو ازم گرفته تا حالا اگرچه بازم موقعیت شغلی خوب دارم ولی خیلی حسوده دوس داره من بشم یه زن خونه دار  مطلق

بهترین موقعیت های شغلیم رو ازم گرفته تا حالا اگرچه بازم موقعیت شغلی خوب دارم ولی خیلی حسوده دوس داره ...

بنظرم نشین هنوز جوونی میتونی تنهاییم بهترین زندگیو داشتی باشی خودت به خودت ظلم نکن با فکرای بیخودم خودتو گول نزن