2777
2789
عنوان

دلم گرفته بچه ها💔🖤

244 بازدید | 29 پست

جوری به اینجا وابسته شدم تا یهچیزیم میشه میام اینجا به شما ها بگم😔

فک کنم باید به تنهاییم عادت کنم👌💔

فک کنم شوهرم ازم خسته شده🙂

اون دیگ منو دوست نداره

دیگ برای دیدنم برا خوشحال کردنم تلاش نمیکنه

دیگ برا اینکه گریه نکنم تلاش نمیکنه بلکه کاری میکنه گریمم بگیره🥲😭😭

نمیدونم چرا ولی فک میکردم براش زن خوبیم 

فک میکردم دوستم داره

امشب خیلی حرفای بدی بهم زد لطفا نپرسید چی چون زیاد بود و دستامم داره میلرزه نمیتوم تایپ کنم 

خیلی برام غم انگیزه چون آخه من فقط اونو داشتم فقط اون بود پشت پناهم 

فقط اون بود که هوامو داش دوسم داشت

دیگ اون مرد منو نمیخواد

بچه ها من خیلی تلاش کردم ولی من با زن آرزوهاش فرق دارم

اونیه زن آروم و خیلی با درک میخواد ولی متاسفانه من اینجوری نیستمـ

من بیست سالمه بشدت هیجانیم، خیلی شیطونم یذره بی فکر عمل میکنم و دقیقا متضاد اونیم که میخواد

😔😔😔😔💔

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

طللااااااق

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طللااااااق

نمیتونم میدونم که بشدت ضربه میبینم 

خیلی خیلی زیاد، من دوسش دارم بخدا 

نمیتونم😭😭😭💔

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

انشاالله حضرت فاطمه بخصوص در این شب کمک حالتون خواهند شد درک میکنم گاهی وقت ها حس ناراحتی عجیب و غریب هست اما همه چیز انشاالله درست میشه و این چه حرفی هست شما خیلی کافی هستید برای همسر و خانواده و دوست و... غریبه شما انسان هستید ارزش های خودتون رو دارید. 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

چرا نمیتونم آروم بشینم چرا نمیتونم اینقدر حرف نزنم

چرا نمیتونم با مغزم زندگی کنم💔😭

باور کنید تلاش کردم ولی نمیتونم

نمیتونم میدونم که بشدت ضربه میبینم خیلی خیلی زیاد، من دوسش دارم بخدا نمیتونم😭😭😭💔

این چیزا چرته

تو ادامه میدی ،بچه داری میشی و دیگه طلاق نمیگیری باعث میشه بچه هات عقده ای بزرگ شن و اونا هم یاد بگیرن که با همسراشون اینطور رفتار کنن ،باعث میشی خیانت اتفاق بیوفته

طلاق بگیر برای خودت زندگی جدید درست کن و بهش فکر نکن

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

منم دلم گرفته شوهر منم میخاد خانوادمو رها کنم فقط به شوهرم بها بدم منم جز خانوادم کسیو ندارم نه دوست ...

من خیلی وقته خانوادمو به خاطرش رها کردم😔💔

نه دوستی دارم نه فامیلی 

پدر مادرمم همراهم نیستن  فقط همسرمو داشتم که اونم دیگ💔

چند جلسه برو مشاوره متاسفم براشون تا هر چیزی میشه میگن طلاق

مشاوره هر هفته میرم البته شرایطم نمیزاره برم تلفنی

کمک کننده هس ولی متاسفانه

نوبتم شنبس تا اونجا دق میکنم

من خیلی وقته خانوادمو به خاطرش رها کردم😔💔نه دوستی دارم نه فامیلی پدر مادرمم همراهم نیستن فقط همسر ...

ولی من نمیتونم 

منم هیچ کسو ندارم تنها دال گرمیم بچه هام و خانوادم هستن 

شوهرم خیلی اذیتم می‌کنه مجبورم به زندگی ادامه بدم کنارش

این چیزا چرتهتو ادامه میدی ،بچه داری میشی و دیگه طلاق نمیگیری باعث میشه بچه هات عقده ای بزرگ شن و او ...

اما شاید همه ی این مراحل رو با قلبی که پیشش جا مونده برم

من تا بچمونم برنامه چیدم 

هیی چقدر رویا میدیم برا خودم

ولی من نمیتونم منم هیچ کسو ندارم تنها دال گرمیم بچه هام و خانوادم هستن شوهرم خیلی اذیتم می‌کنه مجبور ...

شوهر من اذیتم نمیکرد به خاطر همین قید پدر مادرمو زدم 

ولی الان نمیدوم چیکار کنم

اونم بره 

دیگ فک نکنم اصلا وجود داشته باشم

باور کنید الان قلبم داره تیر میکشه، گریمم بند نمیاد😭😭😭💔