2777
2789
عنوان

خانمها به همتون نیاز دارم..همممممممتون لطفأ بیاید...

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 55 پست

بچه ها از همتون ممنونم..خیییییلی هم ممنونم..دعا کنید کار جور بشه و ماهم یه کار خیری واسه بقیه بکنیم..خیلی خوشحالم کردید...انشاالله که به دل سوخته ی حضرت زینب همممممتون مشکلاتتون حل بشه و حاجت روا بشید و دوستتون دارم خواهرای مهربون و گلم     

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرستادم گلم برا ایشالا خدا هرچی میخواین بهتون بده کاری ک میخواین ب خوبی پیش بره

شمام لطفا برا داداشم و امضام دعا کنین

یه صلوات براکارکردن داداشم وکارپیداکردن همه بیکاراوظهورآقاامام زمان(عج)بفرستین 😙😙😙
فرستادم گلم برا ایشالا خدا هرچی میخواین بهتون بده کاری ک میخواین ب خوبی پیش بره شمام لطفا برا داداش ...

مرسی عزیزم.خیلی لطف کردین.منم الان واستون آیت الکرسی خوندم..انشاالله که به مراد دلتون برسید و برای داداشتون هم آیت الکرسی خوندم.

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
مرسی عزیزم..منم واست آیت الکرسی خوندم ععزیم...

ممنونم ((: لدف. کردی گلم((:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
ممنونم ((: لدف. کردی گلم((:

خواهش میتُنم عجیجم    

انشاااا.خداوند تمام ارزوهاتون روبرآورده کنه

ممنون عزیزم..منم واستون آیت الکرسی خوندم.