2777
2789
عنوان

خانمها به همتون نیاز دارم..همممممممتون لطفأ بیاید...

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی خداوند عنایات مخصوصشونو شامل حالتون کنن الهی‌آمین

الهی خداوند به شماوهمسرتون عمرطولانی وباعزت عطا کنن و باعزیزانتون عاقبت بخیر باشین الهی آمین چقدر شما مهربونید

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مرسی عزیزم..منم واست آیت الکرسی خوندم

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
اللهم صل علی محمد و ال محمد

مرسی عزیزم...منم واست آیت الکرسی خوندم گلم.

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
الهی خداوند عنایات مخصوصشونو شامل حالتون کنن الهی‌آمین الهی خداوند به شماوهمسرتون عمرطولانی وباعزت ...

مرسی گلم ..انشاالله که شما حاجت روا بشی و تو تک تک مراحل زندگیت به موفقیت و پیروزی و آرامش برسی گلم..

برات صلوات فرستادم عزیزم.😘

مرسی گلم منم واست آیت الکرسی خوندم عزیزم  

خانومی ۷۲ و اسما جونی واسه شما هم نفری یه آیت الکرسی خوندم ان شاالله به آرامش برسید و حاجت روا شین

خدایا شکرت 

وای عزیزم ممنونم میگن دعا در حق همدیگه زود اجابت میشه خداروشکر تا حدودی مشکلم حل شد سپاس فراوان دوست عزیزم😢اشک شوقه

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙
خدایا شکرت  وای عزیزم ممنونم میگن دعا در حق همدیگه زود اجابت میشه خداروشکر تا حدودی مشکلم حل ش ...

خوشحال شدم که مشکلت داره حل میشه عزیزم...انشاالله که هممممیشه اشک شوق بریزی.

فرستادم عزیزم((:

مرسی عزیزم..منم واست آیت الکرسی خوندم ععزیم...

مرسی عزیزم..منم واست آیت الکرسی خوندم ععزیم...

عزیزم