2777
2789

بچه ها کمکم کنید چه رفتاری بکنم

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی محلی بهترین رفتار با پسراس‌ ! چه پرنسسعلی باشن چه آدم حسابی

نباید آویزون باشی

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

متوجه نشدم ،چطوریه؟

قضیه اینه دوسال پیش از یه پسره تو یونی خیلی خوشم میومد دیدم تو باغ نیست ، بهش پیام دادم ابراز علاقه کردم از فرداش خیلی گرم پیام داد و دوستی شکل گرفت ولی صرفا رفاقت بود تو این دو سال اصلااااا ابراز علاقه نکرد و فقط مثل دوتا دوست بودیم ، چندین بار وعده داد که کار پیدا کنم میریم بیرون و اینا هرچه صبر کردم دیدم خبری نشد و ما همچنان بهد دوسال دوتا رفیق خوبیم فقط ، سه هفته پیش خسته شدم پیامی با این مضمون فرستادم 

صدنامه فرستادم ، صد راه نشان دادم 

یا راه نمیدانی یا نامه نمیخوانی 

پیام داد من هم نامه میخوانم هم راه میدانم 

داشت تایپ میکرد که اعصابم خورد شد و بلاکش کردم 

بعدا آنبلاک کردم و دیگه همه جا مثل تلگرام و واتساپ بلاک بود ، یه ساعت پیش دیدم دوباره ریکوئست داده قبولش کنم؟

الان یعنی میخواد برگرده؟

چه کنم دوباره پیام داد؟ چی بگم اگه دوباره رفاقتی برخورد کرد؟

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور
واسع من نزدیکش میشم دور میشه دور میشم نزدیک میشه اینم جز پرنسس بازی میشه؟

واسه منم همین بود 

قضیه اینه دوسال پیش از یه پسره تو یونی خیلی خوشم میومد دیدم تو باغ نیست ، بهش پیام دادم ابراز علاقه ...

منم خودم اول به همسرم ابراز علاقه کردم

اونم تو باغ نبود ولی نمیدونم چی شد دیدم تو بغلش نشستم هی داریم دل و قلوه میدیم

بعد کارشناسیم ازدواج

این نشونه ها که میگی مال پسر پرنسس نیس،این شما رو گذاشته تو آب نمک و براش جدی نیستی

نه میخوادت نه دلش میخواد بذارتت کنار

اگه یه ذره هم به چشم جدی ببینتت زود دعوتت میکنه بیرون و....

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
قضیه اینه دوسال پیش از یه پسره تو یونی خیلی خوشم میومد دیدم تو باغ نیست ، بهش پیام دادم ابراز علاقه ...

خوب اینکه پرنسس نیست ،این همونجور که دوستمون گفت تورو گذاشته تو آب نمک

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
منم خودم اول به همسرم ابراز علاقه کردماونم تو باغ نبود ولی نمیدونم چی شد دیدم تو بغلش نشستم هی داریم ...

هر وقت جدی کنارش میذارم دوباره میاد 

نمیدونم اگه آب نمکم چرا ول نمیکنه