2777
2789

اینکه بحق فاطمه زهرا(س) بتونم انتقالی بگیرم سال دیگه این موقع شهرخودمون باشیم ان شا الله.و  الانم باشوهرم دعوام شده

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دغدغه الانم اذیت شدن و حرف گوش ندادن خانومم 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بیخوابی که باقرص خوابم ۳ساعت بیشتر خواب ندارم ۳ساله بعداز کرونا اینطورم

وای حالا من همش خوابم مثل کوالا 

کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا 

شوهرم بعد دو هفته اومده خونه مامانم اینا مامانم ناهار گذاشته شوهرم رفته مسجد😐دیگم نمیاد ک چی پسر عموهات ب زور منو بردن مسجد دلم میخواد باهاش دعوا کنم پسره کم عقل فردا صبم باید بریم

اینکه بحق فاطمه زهرا(س) بتونم انتقالی بگیرم سال دیگه این موقع شهرخودمون باشیم ان شا الله.و الانم با ...

ایشالله همش حل بشه

ایشالله ❤️

ممنونم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

کسی که دوسش دارمو فراموش کنم جوری که انگار از اول نبوده

وقتی نتونستی فراموشش کنی یعنی رفتنشو هنوز باور نکردی، یعنی ی پرونده باز ذهنی! 

بشین از اول رابطتتونو بنویس بدون دلسوزیی و پیاز داغ زیاد، واقعیتو بنویس، بعدش دلیل کات کردنتون، سعی کن تو بپذیری ک نیست، چیزی ک تو واقعیت تموم شده رو تو ذهنت ادامه نده. 

در اخر بزن گوگل چنتا ایه قرانی واسه از بین رفتن حس هست، بخون امیدوارم ک تاثیر کذار باشه برات. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

یماه خودمو بچه هامو شوهرم ی مریضی کوفتی گرفتیم نمیدونم چه ویروسی لعنتی ولمون نمیکنه خوب میشیم باز علائم از اول شروع میشه خستم دیگه بریدم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
یماه خودمو بچه هامو شوهرم ی مریضی کوفتی گرفتیم نمیدونم چه ویروسی لعنتی ولمون نمیکنه خوب میشیم باز عل ...

ایشالله خیلی زود خوب بشین💞